2777
2789
عنوان

بیایین بگم امروز شوهرم چکارکرد با اون زنیکه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 31 پست
میخوای جدا شی؟!!!! چقدر زود جا میزنی فکر میکنی اون زن برای چی برگشته چون رفته دور دنیارو زده دیده ا ...

تحمل کارهاش و رفتارهاشو ندارم اذیت میشم هرچقدر میخوام نادید بگیرم نمیشه 

صبح به شوهرم میگه اون صیغه تو هست دیگه

شوهرمم گفت اون زن عقدیمه کثافت حرف دهنت بفهم 

میگه اون رو من اومده شوهرم گفت چن سال بود طلاق گرفته بودیم کی میگه رو تو اومده

تحمل کارهاش و رفتارهاشو ندارم اذیت میشم هرچقدر میخوام نادید بگیرم نمیشه  صبح به شوهرم میگه اون ...

چرا ازش قانونی شکایت نمی‌کنید با یه وکیل حرف بزنید چوب تو آستینش کنن به جرم مزاحمت

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز شوهرم خیلی جدی گفت میرم شکایتش میکنم

پس پشتش باش بگو منم میام دادگاه ولش نکن تا قانون حسابشو برسه در واقع تو باید شاکی باشی 

وقتی شوهرت آنقدر ازش بدش میاد باید الان خوشحال باشی 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
پس پشتش باش بگو منم میام دادگاه ولش نکن تا قانون حسابشو برسه در واقع تو باید شاکی باشی  وقتی ش ...

برو دوتا تاپیک های قبلی رو بخون 

من ناراحت میشم شوهرم فکرش درگیر میشه 

منم فکرمیکنم نکنه هنوز اونو میخواد

اووووف خیلی سخته

همسرم امروز گفت حالا فهمیدی چرا طلاق گرفتم؟ شوهرم میدونه اون چیه دیگه خیلی مزاحم میشه بخدا ...

ببین اگر مدت زمان زیادی زندگی نکردن بچه ندارن اصلا بهش فکر نکن بی خیال میشه اما اگر سنشون بالایت و بچه ای این وسط کار برات سخته 

برو دوتا تاپیک های قبلی رو بخون  من ناراحت میشم شوهرم فکرش درگیر میشه  منم فکرمیکنم نکنه ...

عزیزم بهتره بری پیش یه مشاور

من خودم کلا وقتی شوهرم درباره نامزدش حرف مزد دلم براش میسوخت ولی اون بیچاره اصلا جسارتی به زندگی من نکرد کلا قطع رابطه آن با خانواده شوهرم 

خب وقتی شوهرم با نفرت ازش حرف می‌زد بیشتر از شوهرم میترسیدم تا اون

آدم سالم نسبت به رابطه تموم شده باید بی تفاوت باشه 

ولی در کل برام مهم اینه که منو انتخاب کرده واسم من شناسنامه اش هست ومادر بچه هاش منم تو این ۱۳ سال هم ازش خیانت ندیدم

تو هم بدون شوهرت دوستت داره اگر دوستت نداشت براش رابطه پنهانی با اون زن مثل ابخوردن نیازی نیست میش تو درد دل کنه

ببین اگر مدت زمان زیادی زندگی نکردن بچه ندارن اصلا بهش فکر نکن بی خیال میشه اما اگر سنشون بالایت و ب ...

بچه دارن و8سال زندگی کردن ولی الان 8ساله طلاق گرفتن منم4ساله ازدواج کرده

عزیزم بهتره بری پیش یه مشاور من خودم کلا وقتی شوهرم درباره نامزدش حرف مزد دلم براش میسوخت ولی اون ب ...

شوهرم یه خوبی ک داره اصلا از من حرف قایم نمیکنه حتی شده حرف های مادرش رو میاد بهم میگه مادرم فلان حرفو زد درباره تو منم فلان جوابو دادم 

حتی وقتی رفتم در خونش اومد خونه گفت بخدا دیگه هیچ حرفی بهت نمیگم اگه نمیدونستی نمیرفتی سرصدا کنی

اما باز هم برام میگه حرفهارو

دیروز میخندید میگفت قسم خوردم ک نگم بهت ها گفتم اگه درکم کنی میگی

بعد گفت بهم 

۸ سال از طلاق گذشته خیلیه عزیزم اگر میخاستن رجوع کنن یا فکر هم بودن میکردن بیخود اصلا حساس نشو 

اون تازه یادش افتاده شوهرشو دوست داشته یادش افتاده بچهدداره

هی زنگ میزنه بچه رو صدا میکنه من میفهمم دیگه بچه عوض میشه باهام سرد میشه 

دوباره یه مدت خبری نیست ازش باهم خوبیم باز صداش میکنه همه چی میزنه بهم

شوهرم یه خوبی ک داره اصلا از من حرف قایم نمیکنه حتی شده حرف های مادرش رو میاد بهم میگه مادرم فلان حر ...

براش محرم اسرار باش اینجور مردی رو باید با محبت وسیاست تو مشتت نگه داری انقدر روراست وصمیمی باشه باهات اونوقت تو از چی میترسی

براش محرم اسرار باش اینجور مردی رو باید با محبت وسیاست تو مشتت نگه داری انقدر روراست وصمیمی باشه باه ...

که بخاطر بچه برگرده رامش بشه

زنیکه حتی گفته باشه اونو نگه دار منم بگیر

شوهرم خودش گفت بخدا این نقشه داره من نمیکنم ولی...ترس دارم

اسی میدونی چرا تو دعوا تو رو از موهات گرفت و قسم خورد؟

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

چون موهای تو شوهرت حکم طلا براش داره .... میتونه راحت باهش جادو درست کنه و سردی عمیق بندازه . بترس از روزی که بچتو رام کنه از تو یا شوهرت براش لباس یا اثری ببره... بنظرم ازش شکایت کن یک لحظه هم درنگ نکن اینی که من میبینم قصدش برگشتنو کندن توه.... توام فکر نکن الکی فکر طلاق افتاده تو سرت اولاش میگی بزار فقط شوهرمو بترسونم کم کم واقعی میشه چون طول میکشه تا جادو اثر کامل بزاره....تو اگر یک روز زندگیت ول کنی اون زنیکه از خوشحالیش میره جادوی بدتری میکنه بچسب ب زندگیت حرف طلاقم نزن . از اون زنه هم موقع شکایت بگو ب شوهرم گفته منو با مردای غریبه دیده و تهمت میزنه چون تو باید تو شکایتت دست پیش بگیری که اون نتونه دیگه هیچ تهمتی برات بزنه .... چه بسا زنای خطرناکی مثل این هستن میرن به یه جوون دو شب سرویس میدن میگن برو دنبال فلانی بهش تیکه بپرون من عکس بگیرم و ابروش ببرم.... پس باهوش باش و کلا از زندگیت بکنش . دخترشم برات مهم نباشه بعدا چ فکری دربارت میکنه اولویتت شوهرت و ایندت باشه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .