2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

من قراره ای وی اف کنم با تخمک اهدایی 

یه اهدا کننده مرکز معرفی کرد تا امروز همه هزینه های دارو و سونوش پرداخت شده امروز از مرکز تماس گرفتن که دهنده ات ۵تا تخمک بیشتر نداره میخوای باهاش ادامه بدی یا نه یه دهنده دیگه پیدا کنیم 

من موندم چیکار کنم با همین ادامه بدم یا نه 

میترسم از ۵تا تخمکش  همه اش جنین نشه اون چندتا جنین  هم تو  انتقال نگیره چیکار کنم.

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من ۵ تا کمه من ۷تا تخمک داشتم که دوتا جنین شد شما که دیگه اهدایی میخوای واین همه هزینه کردین تخمک بیشتر باشه جنین هم بیشتر میشه اگه خدایی نکرده دفعه اول نگرفت جنین فریز داشته باشی

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
من اطلاعی ندارم ولی امیدوارم زود طعم مادری رو بچشی

فدات عزیزم مرسی 

ان شاءالله برای شمام بهترین ها پیش بیاد 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

۵ تا فولیکول داره . معلوم نیست حاوی تخمک باشن یا نه

من خودم ۴۰تا فولیکول داشتم که ۲۵تاش تخمک داشت

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
خودت تخمک نداری یعنی

نه ذخیره ام خیلی پایین هست یکبار تخمک کشی انجام دادم از ۶تا تخمک فقط ۱دونه جنین شد اونم روز انتقال از بین رفت واسه همین میترسم از ایشونم اینجوری بشه

به نظر من ۵ تا کمه من ۷تا تخمک داشتم که دوتا جنین شد شما که دیگه اهدایی میخوای واین همه هزینه کردین ...

تا الان ۵تومن هزینه اش شده هنوز عمل نکرده وپول هدیه اشم ندادیم 

پس بگم کنسل شه

۵ تا فولیکول داره . معلوم نیست حاوی تخمک باشن یا نه من خودم ۴۰تا فولیکول داشتم که ۲۵تاش تخمک داشت

اره دیگه  همینام اگر  جنین بشن 

ماشاءالله خوب تخمک داشتی

ان شاءالله به سلامتی ودل خوش نی نی های سالم وصالحی بشن

پول هدیش چقدره مگه

تا ۱۰عدد تخمک ۱۰تومن  اگر  تخمک ها بیشتر باشن  خود مرکز باقی رو بر میداره میده به کسای که تو لیست انتظارن 

اره دیگه  همینام اگر  جنین بشن  ماشاءالله خوب تخمک داشتی  ان شاءالله به سلامتی ...

سلامت باشی عزیزم 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
عوض كنين اهدا كننده ١٤ تا تخمك داد به ما و ١٢ تاش جنين شد

چشم عزیزم 

امروز میرم مرکز میگم 

۵تا تخمکش سایز هاش متفاوت بود ممکن بود اصلا به سایز ۲۰نرسن