2777
2789
بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند صبر کنید نوزادتان 8 ماهه یا بزرگتر شود و سپس ادویه‌جات مفید را به او معرفی کنید. این توصیه بیشتر به دلیل جلوگیری از بروز ناراحتی‌های گوارشی نوزاد است تا این که مربوط به واکنش آلرژیک او باشد.

اگر نوزادتان با اکثر غذاها خوب کنار می‌آید و مشکل گوارشی نیز ندارد، می‌توانید معرفی ادویه‌جات را آغاز کنید. مانند هر غذای جدیدی که معرفی می‌کنید، قانون "4 روز صبر کردن" را در مورد معرفی ادویه‌جات نیز رعایت کنید؛ یعنی پس از معرفی هر ادویه جدید 4 روز صبر کنید؛ اگر نشانه‌ای از مشکل آلرژیک را مشاهده نکردید، از آن پس با خیال راحت آن ادویه را به غذای نوزاد اضافه کنید و به سراغ معرفی ادویه‌های جدید بروید. پس برای سلامت نوزاد این قانون را در مورد همه ادویه‌ها به کار گیرید.

مانند همیشه، در مورد افزودن مواد غذایی جدید، از جمله ادویه‌جات به غذای نوزاد، با پزشک مشورت کنید.

فراموش نکنید اگر خودتان به نوزادتان شیر می‌دهید، پس او تاکنون طعم بسیاری از گیاهان و ادویه‌جات را چشیده است. وقتی مادر ادویه‌ای را در غذایش می‌خورد، طعم آن به شیر راه پیدا کرده و باعث تقویت حس چشایی نوزاد می‌شود.
http://vorojakha.ir/index.php/94-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D9%88-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA/2927-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%D9%87-%D8%AC%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%AF
زندگی خونواده ما 16 مهر 92 با اومدن پسرم شیرین تر شد دوستت دارم دلبندم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.