2777
2789

بخدا تواین گرونی تواین مریضی تواینجایی که اینده هامون مشخص نیست ... چرا دل میشکونیم چرا بی انصافی میکنیم استارتر مادرشوهرمنم خیلی فرق میزاره هم بین پسراش هم عروساش

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا منم همینم خیلی حرفای بد و زشت از خانواده همسرم شنیدم دیروز دوم محرم بود ... اینقدر گریه کردم رف ...

منم ازحرفای همسرم دلم گرفته بچه هام که مریض میشن همه تقصیرارومیندازه گردن خیلی ناراحت میشم مریضی بچه ازیه طرف حرفای شوهرم وخانواده اش ازیه طرف

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
منم ازحرفای همسرم دلم گرفته بچه هام که مریض میشن همه تقصیرارومیندازه گردن خیلی ناراحت میشم مریضی بچه ...

من بادل و جون میفهممت تنها نیستی زندگی همینه ولی بی انصافیه من تواین شهر غریب همه دشمن من شدن ... هیچکس باورت نداره فقط از خوده خوده امام حسین میخوام ب حرمت عزیزانش غم و ازدلمون برداره شادی بده ... همه توزندگیشون خوش باش هیچکس دلشکسته نباشه مثل ما ... چی بگم مامانم همیشه میگه ادم بختش قشنگ باشه ادم کمی شاااانس داشته باشه

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
نگو نگو مادرشوهرمنم این شکلیه

پس همدردیم هرچقدرم خوبی کنم نمیبینه اخرشم یه عیب میزاره روی کارام 😄😄😄

بقیه رو خیلی بیشتر از من دوست داره درحالی که من عروس اخری ام ک کل کاراش بامنه و دائم مریضه نگهداری مریض بخدا اعصاب فولادی میخواد منم ی جاهایی نمیکشم افسردس بنده خدا ولی منم مریض کرده 

من بادل و جون میفهممت تنها نیستی زندگی همینه ولی بی انصافیه من تواین شهر غریب همه دشمن من شدن ... هی ...

میدونم زندگیه براهمین دووم میارم اما واقعابی انصافیه من توخونه خیلی دلتنگ مشم اماهمسرم مخالف بیرون رفتنه سالی یکبارمیریم خونه مادرم هرچندازبعدکرونا دوسالی میشدحتی اونجاهم نمیرفتیم همین دلتنگی من شده کوه درد این خاندان که توهمیشه دلت تنگه درحالی خودمادرشوهرم هروقت بخواد میره میگرده خونه دختراش حداقل سالی دوبارومیره

خدا کنارته فقط باهاش حرف بزن ♥️هم آروم میشی هم کمکت می‌کنه بیشتر

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
پس همدردیم هرچقدرم خوبی کنم نمیبینه اخرشم یه عیب میزاره روی کارام 😄😄😄 بقیه رو خیلی بیشتر از م ...

آخ دقیقا هرجاگرفتاری پیش بیادیادماهستن توخوشیا میگن میخوادباشه میخوادنباشه من بدبختیم اینه تویه ساختمونیم هرچی به شوهرم گفتم بیایه جای دیگه بریم نرفت خانوادش نذاشتن که مادوست نداریم واحدروبه رومون غریبه باشه  و....

میدونم زندگیه براهمین دووم میارم اما واقعابی انصافیه من توخونه خیلی دلتنگ مشم اماهمسرم مخالف بیرون ر ...

میفهمم بخدا چی میگی 😔😔😔 دقیقا درکت میکنم خیلی سخته خیلییی شوهرمنم منو تنها نمیبره هرجابریم اجازه میگیره توضیح میده 

اوناهم میان حسرت ب دل شدم تنها برم بیرون باهاش بقیه هم احه باید ملاحظه کنن همه خودشونو زدن ب نفهمی .. انصاف نیست شماهم دل داری مادرت دل داره ولی ولی ولی خدا جای حق نشسته اصلا نترس ی جوری عوض درمیادا نفهمه از کجا خورده ... 

آخ دقیقا هرجاگرفتاری پیش بیادیادماهستن توخوشیا میگن میخوادباشه میخوادنباشه من بدبختیم اینه تویه ساخت ...

بدبختی منم همینه دقیقاااا ماهم یه جاهستیم ماطبقه بالا اونا پایین حتی حمام و دستشویی مشترک... و خیلی ظلمه

میاد بالا واسه خودش در و باز میکنه بعد میینده بعد نظر میده چیو کجا بزار دخالت میکنه حتی تو مسائل زناشویی حتی لباسامو میشورم میاد دونه دونه نگاه میکنه