2777
2789
نمیتونم گریه کنم 

پاشو یکاری واسه دل خودت بکن پس 

گریه رو ول کن 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشین گریه کن عزیزم از ته دل گریه کن با خدا حرف بزن از همه پیش خدا گله کن همه چیو به خدا بگو از ته قل ...

اتفاقاامروزبرخلاف روزهای گذشته نشستم حداقل نمازقضاهاموخوندم 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
دلم نمیخوادبچه هام بیدارشن واینکه اصلا اشکم نمیاد حالااگه یه فیلم از خودم بذارن زارزارگریه میکنما ال ...

حتما گریه کن عزیزم از مشکلاتت از دلخوری هات بشین اسمون رو نگاه کن و با خدا حرف بزن دردودل کن سبک میشی

بخدا منم همینم خیلی حرفای بد و زشت از خانواده همسرم شنیدم دیروز دوم محرم بود ... اینقدر گریه کردم رفته بودم روضه 

همسرم طوری که هرچی بقیه بگن راجب من باورمیکنه حالا هرچی من بگم از کارای اونا باورنمیکنه 😔😔ولی خداییش خوبه مهربونه حرفای بقیه دقم داده پیرمون کرده 

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
اتفاقاامروزبرخلاف روزهای گذشته نشستم حداقل نمازقضاهاموخوندم 

نماز جای خود

بشین عامیانه به خدا حرف بزن انگار داری با پدرت دردودل میکنی خیلی سبک میشی بخدا من تازه اینکارو کردم خیلی بهترم