2777
2789
میفهمم بخدا چی میگی 😔😔😔 دقیقا درکت میکنم خیلی سخته خیلییی شوهرمنم منو تنها نمیبره هرجابریم اجازه ...

منم هرجامیرم یه نفراضافه است شده یه بچه میادخودشومیچسبونه شوهرمنم میگه نمیتونم نه بگم حتی مسیرکوتاه میخوایم بریم بعضی وقتا یکی میخوادبیاددورازچشم شوهرم نه میگم بهش باهزارتادلیل اما نشده که تنهابریم جایی

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
منم هرجامیرم یه نفراضافه است شده یه بچه میادخودشومیچسبونه شوهرمنم میگه نمیتونم نه بگم حتی مسیرکوتاه ...

خیلی سخته امیدوارم که خدا ب دلامون ارامش برگردونه 🙏🏻🙏🏻هرچی بگی سرم‌ اومده و میفهمم چی میگی .. چاره چیه زندگی اینه خدابزرگه توکل ب خدا ببینیم خدا چی میخواد  

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبختی منم همینه دقیقاااا ماهم یه جاهستیم ماطبقه بالا اونا پایین حتی حمام و دستشویی مشترک... و خیلی ...

وای نه این دیگه خیلی بده مادرشوهرمنم این شکلیه هرچی میگیرم میگه این چیه گرفتی بروفلان مدلی بگیر اونم مدلایی که خودش دوست رنگی که خودش دوست مدلای جدیدم نه ها همش قدیمی به قول جاریم همه قدیمیایکم به روز شدن این مادرشوهرما بد مقاومت میکنه نمیشه که نمیشه

وای نه این دیگه خیلی بده مادرشوهرمنم این شکلیه هرچی میگیرم میگه این چیه گرفتی بروفلان مدلی بگیر اونم ...

اوووف نگو بخدا مال منم همینه 😄😄😄 متاسفانه شوهرم با حرف اوناست مرد ساده ایه حرف منو گوش نمیده

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
خیلی سخته امیدوارم که خدا ب دلامون ارامش برگردونه 🙏🏻🙏🏻هرچی بگی سرم‌ اومده و میفهمم چی میگی .. چا ...

دسته که شوهرم بعضی مواقع خیلی ناراحتم میکنه مثل امشب اما واقعا ته دلش چیزی نیست میدونم چقدبراش مهمم وچقدبهم میرسه دوستم داره والبته منم دوستش دارم همینم باعث میشه دووم بیارم سخته ولی چاره ای نیست 

هست نمیشکنه

بار زندگی رو دوش شماس؟  اگه واقعا بغض دارید  خالی کنید گریه اصلا چیز بدی نیست . راه خالی کردن پیدا کنید  اصولا موقع درد دل کردن با دوستان نزدیک بغض میترکه

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
دسته که شوهرم بعضی مواقع خیلی ناراحتم میکنه مثل امشب اما واقعا ته دلش چیزی نیست میدونم چقدبراش مهمم ...

دقیقا منم همینم 

اوووف نگو بخدا مال منم همینه 😄😄😄 متاسفانه شوهرم با حرف اوناست مرد ساده ایه حرف منو گوش نمیده

شوهرمنم بعضی وقتاگوش میده بعضی وقتانه من دست پیش میگیرم که لباس به این خوشگای گرفتم بازمامانت نپسندیدمیگه این پیرزنونه است اونوقت مدلی ورنگ وطرح وجنسی که میگه بروبگیر خیلی جوان پسنده

دقیقا منم همینم 

بعضی وقتامیگم خدایا لطفایه کاری بکن ماازاین خونه بریم امانمیشه که نمیشه چطوری بریم هشتمون گرو نهمونه بااین گرونی وتورم هرچی درمیاره آدم بازم کم میاره

بار زندگی رو دوش شماس؟  اگه واقعا بغض دارید  خالی کنید گریه اصلا چیز بدی نیست . راه خالی ک ...

بارزندگی منظورچی؟ازنظرمالی نه ولی ازنظربچه داری وخونه داری آره،شوهرم کمک میکنه اماالان چندوقتیه سرکارخیلی خسته میشه اومدنی خودشوازپسرکوچکم قایم میکنه که نبینه اونوبعضی وقتاکم میارم فقط اینانیستن خانواده همسرم وبرادرشوهرم تویه ساختمونیم که اذیتهای اونامخصوصا دخترجاریم بدتر خسته ام میکنه 

بارزندگی منظورچی؟ازنظرمالی نه ولی ازنظربچه داری وخونه داری آره،شوهرم کمک میکنه اماالان چندوقتیه سرکا ...

پدر خواسته بچه ها را دور خودش جمع کنه .

دختر جاریتون چند سالشه ؟! بچه ها را اذیت می‌کنه یا خودتونو

پدر خواسته بچه ها را دور خودش جمع کنه . دختر جاریتون چند سالشه ؟! بچه ها را اذیت می‌کنه یا خودتونو

آره دقیقاخودشون خواستن به برادرشوهربزگمم میگن زنش نمیادکه دوری ودوستی،دخترجاریم ۸ماه ازپسربزرگم بزدگته امسال همشون میرن کلاس اول،ازاولش اونوقلدربارآوردن پسرمنومنفعل اون همش زورمیگه وکلاخونه ماست بودنش رفتارش حرف زدناش همه خواسته وناخواسته آزارم میده خودخواهیش وراضی نشدنش ازهیچ چیز ازاینکه هرکاری برابچه هام بکنم برااونم بایدبکنم ازاینکه حتی یه فرنی وسرلاک ساده به پسرکوچکم بدم بایدبه اونم بدم و.....کلی کاردیگه 

آره دقیقاخودشون خواستن به برادرشوهربزگمم میگن زنش نمیادکه دوری ودوستی،دخترجاریم ۸ماه ازپسربزرگم بزدگ ...

عجب  متاسفانه یه سری خانواده ها هنوز تو فاز قدیمن .دختر بچه ها همیشه از پسر بچه ها قلدرتر میشن تا بالای ده یازده . درسته هم سن هستن اما دخترا تو این سن جلوتر از پسر بچه هان . البته بچه ها این حس زور گویی را متوجه نمیشن . شماهم حداقل تا وقتی شرایط مهیا بشه 

یه جور  سیاست به کار بگیرید تا این دوره طی بشه 

عجب  متاسفانه یه سری خانواده ها هنوز تو فاز قدیمن .دختر بچه ها همیشه از پسر بچه ها قلدرتر میشن ...

مثلاچه جورسیاستی؟والابخداازخونه بیرونشم میکنم بازمیاد گاهی باآغوش باز میپذیرمش گاهی نمیکشم بعضی وقتاسختمه ولی مجبورم کلابسازم چاره ای نیست خدابزرگه