2777
2789
عنوان

یه خبر خوب

141 بازدید | 13 پست

یکی از دوستام ۱۵ ساله ازدواج کرده و بچه دار نمیشد. فردا صبح باید بره زایمان کنه. بالاخره مامان شد،🤗🤗

پس اگه اقدام کردین و نتیجه نگرفتین هنوز نا امید نشید. فقط کافیه خدا بخواد

انشالله نصیب منو تمام منتظرا

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وی وف کرده؟اگه اره میشه بگی کجا؟

نه طبیعی باردار شد ولی دکترش تهران بود . 

دکتر قبلا کانادا بود فقطچند ماه اومد ایران و دوباره رفت کانادا. فقط اومد که یه بچه به این بنده خدا بده

عزیزم میشه یه سوال بپرسم

جانم 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
جانت سلامت عزیزم هیچی بیخیال گفتم شاید ناراحت بشی تاپیک هاتو دنبال میکردم یه سوال اومد تو ذهنم اما ب ...

بپرس عزیزم 

ناراحت نمیشم من گنگم بالاس😚

❤😀

نگی ناراحت میشم تا مدتها تو فکرشم🥺🥺

پس بهم بگو🥺❤💙