2777
2789
عنوان

بچه 4 سالم روانیم کرد منم 😭

736 بازدید | 42 پست

با خانواده شوهرم دعوام شد بچمم کار کرد عصبی شدم. کتکش زدم چاقو برداشتم گفتم میکنم ت شکمت. بچم هیچی نمی‌گفت.فقط گریه میکرد. فقط دستشو می‌گرفت جلوم فکر میکرد واقعا میزنم. 

دیروز تا حالا چل شدم. فحشم ندین. 

از دیروز دیگه اون کارو تکرار نکرده هی میاد بوسم میکنه. باهاش کلی بازی کردم. محبت کردم.میگم کاش از یادش بره یعنی میره؟ 

دست شویی نگه میداره میبرم دستشویی کارشو نمیکنه. میاد و قالی و مبلا میکنه. منم دیوونه شدم. 

همه خونم بوی ادرار گرفته بخدا. سر این عصبی شدم

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقدرم که عصبی شدی چاقو،؟ میخوای یه چیز عادی بشه تو لعوا چاقو بگیرع بفقیه بچه ها رو تهدید کنه؟ یا ...

داشتم غذا درست میکردم. دستم بود😭

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یا ابلفضل ....من از اینور دنیا سکته زدم با این کاره تو بعد بچه..... الهی بگردم

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

عزیزم کلا یه مدت بیخیالش شو

توکه خونت بو گرفته

چندماه اصلا اذیتش نکن

اون بچه بخاطر استرس اینجوری شده

خدا کمکت کنه بتونی به اعصابت مسلط باشی

وبی چاقو روی بچه ۴ ساله بردلشتی حتما برو مشاوره 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

عزیزم بچت استرسیه به قول خودت رواتی شدی اونم روانی کردی عزیزم

نمیدونم چه حکمتیه یکی لح لح بچه میزنه خدا بهش نمیده ینفرم اینجوری با بچش رفتار میکنه اون خانومه هم اومده میگه بچه ۳ ماهرو میزدم

البته قضاوتت نمیکنم فقط امیدوارن شرایطت درست بشه بچت سالم و عاقل وارد جامعه بشه

دعوات نمیکنم ولی کاش ب جای این کار این بچه بی زبون ی مشاوره میبردی بدونی دلیلش چیه 

پرسیدم گفتن بچت تنبله. لوسش کردی. 

میدونم داری عذاب میکشی، منم یه سری پسرم وایساد تو چشام نگاه کرد و با خنده شاشید رو فرش، خیلی عصبی شدم گفتم تنبیهش کنم، رفتم اتاق درو بستم، دید که تنهاس داشت میدویید تو پذیرایی داد میزد میومد التماس میکرد درو بازکن، یادم که میوفتم دنیا رو سرم آوارمیشه حالم بد میشه الانم یادم افتاد اشکم اومد. خیلی پشیمونم از اون کارم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
بچه رو زهره ترک کردی واقعا چجوری یادش بره

ت رو خدا یعنی یادش نمیره 😭😭😭خدایا منو بکش ب