2777
2789
عنوان

نمیدونم پشت بمونم یا نه

275 بازدید | 30 پست

من کنکوری انسانی بودم رتبه ام ۲۰۰۰۰ شد خدا وکیلی نخونده بودم ولی نمیدونم سال دیگه با این شرایط سخت میتونم از پس امتحانای یازدهم و دوازدهم بر بیام یا نه یا برم آزاد موندم چیکار کنم هدفم یه دانشگاه تیپ ۲ رشته حقوق دانشگاه شهرمون جز این باشه نمیزارن برم موندم چیکار کنم

بیست هزار مگه دولتی نمیشه قبول بشی

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی نه رشته ای که دوست دارم(حقوق)بقیه رشته های انسانی جای پیشرفت ندارن

پس اگه علاقه نداری بشین بخون تارشته مورد علاقت روبیاری

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
مهم هست چون برادرم هم آزاده نمیدونم چیکار کنم خوشبحالش خودشو راحت کرد

همون دولتی هم مثل آزادهست اگه راه دورباشه،ازنظرهزینه میگم چون رفت وآمدداری ،آخرهفته ها خودت بایدغذاتهیه کنی و....

از نظر هزینه یکیه،ولی مدرک دولتی معتبرتره

چون آبجیم دوتاازبچه هاش دانشجوهستندیکی دولتی یکی آزادمیگه از لحاظ هزینه یکیه

مهم هست چون برادرم هم آزاده نمیدونم چیکار کنم خوشبحالش خودشو راحت کرد

اگه علاقت هم خیلی مهمه حتما پشت بمون چون دانشگاه حقوق خیلی هزینش نسبت به رشته های دیگه بالاتره یکسال درس بخون انشاله رتبه دلخواهت رو قبول بشی ولی من به شخصه با پشت موندن مخالفم چون فشار روحی و روانی بیشتر رو باید تحمل کنی معلوم نیست علایقت تو این یکسال تغییر کنه یا نه ؟ ممکن هست فرصت مهارت آموزی یا شغل پیدا کردنت یکسال به تعویق بیفته...ممکن هست شرایط باب میلت پیش نره مثلا ج ن گ بشه و نتونی درست درس بخونی.‌‌..ممگن هست نتیجه مطلوب رو کسب نکنی...با توجه به این دلایل با پشت موندن مخالفم اگه جای شما بودم یه شغل پیدا میکردم و نصف هزینه دانشگاه رو خودم میدادم تا فشار هزینه روی والدین کمتر بشه ولی همین امسال میرفتم دانشگاه باز خودت بهتر میدونی شرایطت چطوره امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری