2777
2789
عنوان

اپراتور های لیزر؟؟؟؟؟

581 بازدید | 27 پست

من خیلی دوس دارم برای بیکینی برم لیزر ولی کتاسفانه بهد دوتا زایمان سخت بیرون زدگی مق عد گرفتم و از خجالتم نمیتونم برم. شما تا حالا با همچین موردی روبه رو شدین؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هموروئید دارم میرم دکتر زنان اصلا خجالت نمیکشم برامم مهم نیست تازه تیرگی و لاغری لابیا هم دارم بهش توجه هم نمیکنم بنظرم ی چیز عادیه 🤣

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

واسه اونا عادیه بابا بیرون زدگی مقعدتم میتونی تاحدودی خودت درمان کنی انگشتت و روغن زیتون بزن اون بیرون زدگی و به سمت داخت مقعد ماساژ بده کم کم میره تو سعی کن موقع دستشویی زیاد زود نزنی

بیرون زدگی درمان داره و خیلی هم دردناک نمیدونم لیزر یا عمل اما اگه دوباره یبوست شدید یا اسهال شدید بگیری بازم میزنه بیرون من ک برام مهم نیست

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!