2777
2789

پشتم باش

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که وقت خودت رو صرف کتاب خوندن میکنی چرا اینجور کتابا رو میخونی؟ البته اینا اصلا کتاب نیستند! کتاب واقعی کتابیه که سودمند باشه نه رمان‌ای اینجوری! 😐 

البته خب علاقه خودته، ولی به هرحال اینم یه چیز مضرره و الکی خودت رو با نام کتاب‌خواندن گول نزن!...

علایق هرکی ی جوره دیگ 

میدونی علاقه بزرگترین قاتل دنیا که در حدود قرن 16هم می‌زیسته کُشتن دختران باکره و خوردن خون اونها بوده چونکه فکر می‌کرد خون اونا موجب جوانی میشه؟ 

پس لزوما هر علاقه ای درست نیست! 😂👌

تو چرا وقتت اینجا میگذرونی 

من اصلا نی نی سایت نمیام! امروز یه سوال برام پیش اومد و اومدم تاپیک زدم (هرچند متأسفانه کسی پاسخگو نبوده😐)، به هرحال الانم گفتم یه سر به این تاپیکا بزنم ببینم در چه مورده که متاسفانه 90درصدشون اصلا حیفه بازشون کنی 😑

تو که وقت خودت رو صرف کتاب خوندن میکنی چرا اینجور کتابا رو میخونی؟ البته اینا اصلا کتاب نیستند! کتاب ...

ببیند آقای محترم اول اینکه رمان کتاب به داستانای بلند رمان میگند . 

بعد خوب نیست جایی که ازت نظر نخواستن نظر بدین . 

من حرفت قبول دارم این کتابا هیچ فایده نداره ولی یه چیزی به اسم سرگرمی وجود داره وقتی از صبح درگیر درس و کار باشی برای استراحت یه سرگرمی انتخاب میکنی منم ترجیح میدم همجین کتابایی بخونم چون حس خوبی دریافت میکنم 🙂🙃 شمام برا سرگرمی مردم قضاوت کن هرچی دلت خواس بگو 

ببیند آقای محترم اول اینکه رمان کتاب به داستانای بلند رمان میگند .  بعد خوب نیست جایی که ازت ن ...

وقتی تاپیک میزنی یعنی از مردم نظر میخوای!

بعدشم.. این چه ربطی به قضاوت داشت؟ 😑😂

من فقط به عنوان یه دوست شمارا راهنمایی کردم! 

سرگرمی هم مث اون علاقه خوب و بد داره

به هر حال خود دانی و موفق باشین..

وقتی تاپیک میزنی یعنی از مردم نظر میخوای! بعدشم.. این چه ربطی به قضاوت داشت؟ 😑😂 من فقط به عنوان ...

اگه فارسی بلد باشین حتما متوجه سوال تایپیک میشید معرفی رمان، نه چیز دیگ دوست عزیز🙂