2777
2789
عنوان

میشه فقط متاهلا بیان

269 بازدید | 26 پست

متاهل های گل بچه ها شما باز بهتر میدونید اگرم نمی دونید چیکار کنم بگید برم دکتر 

رابطه داشتم برای اولین بار بعد خیلی درد داشت اصلا نزاشتم ک انجام بشه میترسیدم همین ترس اضطراب اینام نزاشت دردمم گرفت بد بعد الان میترسم همش عذاب وجدان گرفتم ب خاطر همسرم ناراحتم خب😅چیکار کنم؟؟رابطه مم واسه یک هفته پیشه

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نفهمیدم چی شد. ولی درد و اضطراب طبیعیه، همسرتم باید کنارت باشه و حمایتت کنه، وظیفشه!

اره هست خب ولی بیشتر درد نمی دونم چیکار کنم

کردم نشد🙂افتضاح از این موضوع میترسم رنج میبرم

شل کن بابا😂😂😂اولش طبیعیه خب،ولی اگه دیکه خیلی غیر قابل تحمله باید بری دکتر

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
شل کن بابا😂😂😂اولش طبیعیه خب،ولی اگه دیکه خیلی غیر قابل تحمله باید بری دکتر

تو نی نی سایت سرچ کردم همه گفتن فقط ریلکس شل باشید😂چجوری اخههههه نمیشه درد داره🙂😂