2777
2789
عنوان

میشه فقط متاهلا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 26 پست
اره هست خب ولی بیشتر درد نمی دونم چیکار کنم

احتمالا واژینیسمون باشی. چک کردی؟

نگران درد نباش، احتمالا سایزاتون بهم نمیخوره. بیشتر هم به علته استرسی هست که داری نه درد واقعی. 

برای ما یک‌ماه طول کشید تا تونستیم اوکی بشیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نی نی سایت سرچ کردم همه گفتن فقط ریلکس شل باشید😂چجوری اخههههه نمیشه درد داره🙂😂

دردش خب اولشه یکم تحمل کنی تموم میشه،ولی بعضیا واقعا مشکل دارن باید برن دکتر

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
دوست منم همینطوری بود .  ‌اون شب عروسیش ، کارش به دکتر کشید 🤦  فکر کنم یه بیماری  هس ...

بعدش درست شد دوستتون؟

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿
احتمالا واژینیسمون باشی. چک کردی؟ نگران درد نباش، احتمالا سایزاتون بهم نمیخوره. بیشتر هم به علته اس ...

نمی دونم بخدا ولی اون شب خیلی گریه کردم درد داشتم ببخشید اینو میگما ولی فقط یکم رفته بود تو من درد داشتم خیلی دارم عذاب میکشم از این موضوع🙁

نمی دونم بخدا ولی اون شب خیلی گریه کردم درد داشتم ببخشید اینو میگما ولی فقط یکم رفته بود تو من درد د ...

نگران نباش، دارم بهت میگم که. برای منم همینطور بود.

طول میکشه، اگه اینقدر درد داشتی که از تصور دوباره تکرار شدنش میترسی واژینیسموسی. ولی اگه از دوباره امتحان کردنش زیاد نمیترسی سایزتون بهم نمیخوره و یکم که بگذره و تمرین کنید درست میشه.

نگران نباش، دارم بهت میگم که. برای منم همینطور بود. طول میکشه، اگه اینقدر درد داشتی که از تصور دوبا ...

چی بگم🙁خداکنه درست بشم

۱.بهترین راه رفتن پیش دکتر که اگر دچار واژینیسموس باشید روند درمانتون شروع کنید 

۲.اگر ترس ندارید و فقط درد و ناخدا گاه بدنتون دچار انقباض نمیشه ، بازم باید برید دکتر ممکنه عفونت داشته باشید و درد و اینا برای اون باشه 

۳.اگر انقباض غیر اردادی ، ترس دارید ممکنه دچار واژینیسم باشید که باید برید دکتر و اونجا راهنمایی بشید 

۴.بازگو کردن این مسائل در سایت ممنوعه 

۵.گزارش میخورید اکنون