2777
2789
عنوان

کیا مشکل کبد چرب دارند؟

310 بازدید | 18 پست

اگر پاهاتون یکدفعه داغ میشه و صبحها احساس کرختی دارید و سیگار میکشد و شب ها پاهاتون ذوق ذوق میکنه من درمان کردم کسی خواست بگه تا بهش بگم چیکار کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو خانومی 

بلاخره میبینن و ثواب داره

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
این علائم و یعنی دارید؟

ببینید پام خیلی درد میکنه بعد بدنم افتضاح چرب میشه یعنی از حموم بیایی بعد ۱۰ دقیقه چربه . پاهام خیلی خواب میره . یکمی ک راه میرم گلوم سریع خشک میشه ک از گوشی دیدم علائم چربی هست 

خوب بگین چطوری کبد چرب دارم

یه محصول هست کاملا گیاهی و عصاره چای سبز و دارچین و کنگر فرنگی و خارمریم هستش پودر هستش که داخل آب و آبمیوه میریزید و مصرف میکنید از وزارت غذا و دارو هم مجوز داره 

من پدرم گرید ۳بود با مصرف این محصول اومد گریدش ۱جواب آزمایش هاش هم هست قبل و بعد استفاده از محصول&nb ...

دتاکس کبد

محصول نفیس رو میگی استفاده کردم نتیجه نداد برای من

به نیت خوب شدن پسر قشنگم سوال های درسی از کلاس اول تا پنجم رو جواب میدم 
من جوش دارم هر وقتم چیزایی مث فست فود و اینا میخورم جوشام زیاد میشه اینا علائمش نیست؟

من واقعا نمیدونم اما دوستم حتما میتونه کمکتون کنه moshaaverrayegaan تلگرامشه بگید ساناز معرفی کرده