2777
2789
عنوان

پیامک جعلی سامانه ثنا

2587 بازدید | 17 پست

خانما برای داداشم پیامک جعلی سامانه ثنا اومده ک ازش شکایت شده نمیدونسته روی لینک زده و کد ملی و شماره تماس داده🙈چکار کنه الان هک نکنن...پول زیاد تو حسابشه نمیتونه انتقال هم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش پول میخواد نباید پول واریز کنه والا هک میشه حسابش خالی ....بگو کارتش رو مسدود کنه از عابر بانک و فردا هم بره بانک همه کارت و....تغییر بده و اینکه گوشیش هم ریستت کنه و ویروس گیری 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
برای مخاطبين شما پیام نرفته از طرف شما؟

من کسی رو ندارم تو گوشیم ولی نه نرفت فقط قبل اینکه پول بریزم جهت رویت شکوایه فهمیدم و کنسلش کردم بعدم فوری رفتم کارتم رو مسدود کردم و گوشیم هم کامل ریست کردم و ویروس یابی کردم صبح هم رفتم بانک کارتم و....همه عوص کردم 

من کسی رو ندارم تو گوشیم ولی نه نرفت فقط قبل اینکه پول بریزم جهت رویت شکوایه فهمیدم و کنسلش کردم بعد ...

دستت درد نکنه واقعا بگم بره مسدود کنه 

پس برای شما درخواست پول کردن..همون لحظه پول خواستن؟

دستت درد نکنه واقعا بگم بره مسدود کنه  پس برای شما درخواست پول کردن..همون لحظه پول خواستن؟

اول یک لینک بود زدم اپ جعلی ثنا نصب شد بعد کد ملی و اسمم و شماه م رو دادم بعد نوشته بود جهت رویت به درگاه پرداخت هدایت میشد مبلع ٥تومن بعد فهمیدم یک جای کار میلنگه کنسلش کردم و کل گوشیم رو پاک کردم فوری به تنظیمات کارخانه برگردوندم ...اره اگه مسدود کنه رمز پویا غیر فعال میشه نمینونن پول انتقال بدن 

حسابتون رو مسدود کردین پول توی کارت رو بعدا تونستین برداشت کنین؟

اره کارتم رو از عابر بانک مسدود کردم بعد رفتم صبح بانک بهشون گفتم چی شده اونا برام درست کردن کارت قبلی رو باطل کردن کارت جدید دادن پولا تو حساب بود فقط کارت رو تعویض کردن