2777
2789

یک بار برای همیشه 

کدومش؟ دلیلشم بگید

واقعا هرکدوم ی معایبی داره 

بریم لیزر کنیم خودمونو خلاص کنیم

اَه🤦

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

پودر موبر واقعا خیلی خوبه برای عفونت بخصوص 

ولی وقت گیره کاملم تمیز نمیشه ..

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

تا ابد ژیلت...

قبل لیزرم کلا با ژیلت شیو میکردم

هم آسون بود، هم حساسیت خاصی نداشتم، هم پوستم توت فرنگی نمیشد...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر موبر واقعا خیلی خوبه برای عفونت بخصوص ولی وقت گیره کاملم تمیز نمیشه ..

بوی بدیم داره 

اول با موبر بزنم بعدش روش ژیلت بکشم؟

پودر موبر یا کرمش؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

تا ابد ژیلت...قبل لیزرم کلا با ژیلت شیو میکردمهم آسون بود، هم حساسیت خاصی نداشتم، هم پوستم توت فرنگی ...

ژیلت خیلی زمان بره 

قبلا اشتباه میکردم صورتمو با ژیلت شیو میکردم 5 دیقه اینا طول می‌کشید 

حالا کل بدن بخوای بزنی کلی طول میکشه 

ژیلت خیلی زمان بره قبلا اشتباه میکردم صورتمو با ژیلت شیو میکردم 5 دیقه اینا طول می‌کشید حالا کل بدن ...

صورت که اصلاااا... نگه با تیغ های مخصوص

ولی نه واقعا، سریعه... بازم نمی‌دونم... من کل بدنم شاید ۳۰ دقیقه زمان میبرد،

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

بوی بدیم داره اول با موبر بزنم بعدش روش ژیلت بکشم؟پودر موبر یا کرمش؟

از این بی بو ها بگیر ...

آره میشه بعدش ژیلت بکش تمیز تر بشه 

فقط زیاد نمونه پوستت بسوزونه

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

صورت که اصلاااا... نگه با تیغ های مخصوصولی نه واقعا، سریعه... بازم نمی‌دونم... من کل بدنم شاید ۳۰ دق ...

آها ممنون

از این بی بو ها بگیر ...آره میشه بعدش ژیلت بکش تمیز تر بشه فقط زیاد نمونه پوستت بسوزونه

اوکی مرسی 

حدودا چقدر باید بمونه؟ 

اوکی مرسی حدودا چقدر باید بمونه؟

۷دقیقه ..مثل خمیر درست کن که شُر شُر نریزه