2777
2789
عنوان

اومده بودم خونه عشقم...

414 بازدید | 40 پست

قبلا عاشق یه دختری بوده که ازدواج کرده 

براش متن و اینا نوشته تو دفترش الان دیدم داشتم میخوندم

داغون شدم حالم خراب شده🙂💔

یک عدد زشت هستم تامام   

🥺 چندسالتونه

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم مگه عاشقشه؟

بعد اینکه رفت ۴ سال عاشقش بوده 

میگف حتی وقتی توام اومدی بهش فک میکردم 

ولی الان میگه پشیمونه 

الان که دفترشو خوندم خیلی بیشتر از من عاشقش بوده 

یک عدد زشت هستم تامام   

۱۴ و ۱۵ سالتونه😑

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
بعد اینکه رفت ۴ سال عاشقش بوده  میگف حتی وقتی توام اومدی بهش فک میکردم  ولی الان میگه پش ...

حالا یعنی فراموشش کرده دیگه؟

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
مطمئن باش الان که 16  سالته اسمش این عشق نیست  فقط یه دوست داداشتن سادگی بعد از چند سال ا ...

عاشقش نیستم 

دوسش دارم 

انقدری هم عاقل هستم که زودگذر نباشه 

جدیه کلا خانواده ها خبر دارن

یک عدد زشت هستم تامام