2777
2789
عنوان

اومده بودم خونه عشقم...

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

این اسمش عشق نیس  یه دوست داشتن سطحیه🍃

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

بنظر من خیییییلی خوبه که توی این سن با یه پسر در رابطه ای ولی اینکه زیادی احساسی و درگیرش بشی و یا اینکه از لحاظ جنسی درگیر بشی اصلا خوب نیست. توی این سن امکان اشتباه خییییییییلی زیاده. ولی اگر احساسی درگیر نشی یه کووووله بار تجربه برمیداری برا آیندت

این اسمش عشق نیس  یه دوست داشتن سطحیه🍃

میدونم عزیزم من حتی چن باری هم به خودش گفتم عاشقش نیستم فقط دوسش دارم ولی با اون متنا حالم خراب شد گفتم بیام تاپیک بزنم متاسفانه بعضیا شعور ندارن نمک رو زخم میشن

یک عدد زشت هستم تامام   
باشه مسخره کن امام حسین جوابتو بده🙃

عزیزززم الان میفهمم چقد حالت گرفته ست... طبیعیه. ولی تا حسابی حالت گرفته نشه بزرگ نمیشی. تایکای قبلتو یه نگاه انداختم. انگاری دارم سیزده سال پیش خودمو مرور میکنم

بنظر من خیییییلی خوبه که توی این سن با یه پسر در رابطه ای ولی اینکه زیادی احساسی و درگیرش بشی و یا ا ...

نه زیاد درگیرش نیستم با رفتنشم نه داغون میشم و نه شدم 

در حد نرمال نگهش میدارم این دوس داشتنو

یک عدد زشت هستم تامام   

اینکه از اول راجب عشقش به اون شخص بهت گفته اشتباه بوده چون حتی دفترم نمیدیدی گاهی وقتا تو ذهنت میومد که فلان شخص رو بیشتر دوست داشته یا نه با اون چه رفتاری داشته بعدشم همه آدم ها یه گذشته ای دارن مطمعن باش حسی که الان با تو داره با گذشتش متفاوت تر و پخته تره به این فکر کن که تو میتونی عشق آخرش باشی و بعده ها با خودش بگه چه خوب شد تو اومدی تو زندگیش 

اینکه از اول راجب عشقش به اون شخص بهت گفته اشتباه بوده چون حتی دفترم نمیدیدی گاهی وقتا تو ذهنت میومد ...

مرسی بابت حرفات عزیزم 

یه جوری بود کلا همه می‌دونستن عاشقش دخترس :)

یک عدد زشت هستم تامام   
مسخره چی ؟ اخه میدونی یکم واسه اینجور کارا خیلی زوده 

مراقب لحن حرف زدنت باش وقتی نمیتونی یه قلبیو بسازی خواهشا نشکنش 

یه اتفاقایی تو زندگی ادم پیش میاد که خیلی بزرگتر از سنش میشه 

علاقه به سن نیست دله یهو دیدی عاشق یکی شدی رفت 

من خودمم دوس نداشتم تو این سن با این همه مشکلات درگیر عشق و عاشقی شم 

یک عدد زشت هستم تامام   
عزیزززم الان میفهمم چقد حالت گرفته ست... طبیعیه. ولی تا حسابی حالت گرفته نشه بزرگ نمیشی. تایکای قبلت ...

ممنون درکم میکنی 

کاش در حد یه دختر ۱۳ ۱۴ ساله بودم انقد بزرگ تر از سنم نبودم

یک عدد زشت هستم تامام   
مراقب لحن حرف زدنت باش وقتی نمیتونی یه قلبیو بسازی خواهشا نشکنش  یه اتفاقایی تو زندگی ادم پیش ...

بله بله نصیحت به حایی بود 

انشاالله بهش برسی ولی هنوزم خندم میگیره 😶😶😶