الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)
بنظر من خیییییلی خوبه که توی این سن با یه پسر در رابطه ای ولی اینکه زیادی احساسی و درگیرش بشی و یا اینکه از لحاظ جنسی درگیر بشی اصلا خوب نیست. توی این سن امکان اشتباه خییییییییلی زیاده. ولی اگر احساسی درگیر نشی یه کووووله بار تجربه برمیداری برا آیندت
میدونم عزیزم من حتی چن باری هم به خودش گفتم عاشقش نیستم فقط دوسش دارم ولی با اون متنا حالم خراب شد گفتم بیام تاپیک بزنم متاسفانه بعضیا شعور ندارن نمک رو زخم میشن
عزیزززم الان میفهمم چقد حالت گرفته ست... طبیعیه. ولی تا حسابی حالت گرفته نشه بزرگ نمیشی. تایکای قبلتو یه نگاه انداختم. انگاری دارم سیزده سال پیش خودمو مرور میکنم
اینکه از اول راجب عشقش به اون شخص بهت گفته اشتباه بوده چون حتی دفترم نمیدیدی گاهی وقتا تو ذهنت میومد که فلان شخص رو بیشتر دوست داشته یا نه با اون چه رفتاری داشته بعدشم همه آدم ها یه گذشته ای دارن مطمعن باش حسی که الان با تو داره با گذشتش متفاوت تر و پخته تره به این فکر کن که تو میتونی عشق آخرش باشی و بعده ها با خودش بگه چه خوب شد تو اومدی تو زندگیش