2777
2789
عنوان

بیاین براتون فا‌ل بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 284 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده عزیزم چشم الان مال تورو میگیرم حجم پیام ها بالاست احتمالا رد کردم شما ناسازگارترین آدمهای ای ...

اسی بیزحمت بگیر برا من یه بار گفتم بهت🥺❤️

1 ابان1380

80/8/1

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
اسی مال منو ردی کردی فدات شم منتظرم ک بگی ولی نگفتی رد کردی .اسم ستایشه متولد ۸۶ ماه مهر روز ۲۱  ...

عزیزم فا‌ل عاطفی گرفتم براتون 

عشقت سال ۸۶ هست دیگه؟

اگ نیس بگو تصیح کنم

پیوند خوبی نخواهید داشت و اگه با هم ازدواج کنید زندگی سرشار از عصبانیت رو باید بگذرونی 

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂
عزیزم فا‌ل عاطفی گرفتم براتون  عشقت سال ۸۶ هست دیگه؟ اگ نیس بگو تصیح کنم پیوند خوبی نخواهید ...

ن فدات شم عشقم سال ۸۶ نیستش خودم متولد ۸۶ هستم قربونت 

دوسش دارم .دوسم داره
عزیزم فا‌ل عاطفی گرفتم براتون  عشقت سال ۸۶ هست دیگه؟ اگ نیس بگو تصیح کنم پیوند خوبی نخواهید ...

ببین بزاد بازم بگم اسم خودم ستایشه . متولد ۸۶ هستم ماه مهر روز ۲۱ 

و عشقم اسمش حمیدرضا متولد ۱۲ مهر 

سالش ۱۳۸۳ اگه اشتباه نکنم

خیلی همو دوس داریم میخوام ی فا.....ل بگیری بینم میرسیم بهم؟کلابرامونفا....ل بگیر دستت درد نکنه

دوسش دارم .دوسم داره