2777
2789
عنوان

بیاین براتون فا‌ل بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 284 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ شهریور۷۷

تاریخ تولد شما: 1377/6/8

شما به قدری شخصیت قوی و محکمی دارید که هیچ کسی نمی تواند درکتان کند. به خوبی می دانید چه می خواهید و به دنبالش می روید. احتمالا در اوایل نوجوانی ثروت زیادی ندارید و ممکن است یکی از والدینتان را از دست بدهید و مجبور شوید از خانواده و خواهر و برادرهایتان مراقبت کنید. اغلب در زندگی رنج زیادی خواهید کشید.

مشکلات زندگی اجازه نمی دهند که تحصیلاتتان را ادامه دهید اما تجربیاتی که به دست می آورید شما را کاملا پخته می کند. شما همان کسی هستید که در راه عدالت می جنگید و برای دفاع از کشورتان به جنگ می روید. عموما خیلی تودار هستید و دوستهای کمی در اطرافتان دارید و ترجیح می دهید بیشتر اوقاتتان را در تنهایی سپری کنید.

خب، وقتی ازدواج کنید ( که احتمالا خیلی دیر این اتفاق می افتد) ، مشکلاتتان کمتر می شود و بیشتر احساس امنیت می کنید. ممکن است اتفاقهای غیرمنتظره مانند تصادف، حمله حیوانات یا بازداشت برایتان پیش بیاید.

شما نظم و انضباط ، پشتکار، شجاعت و قدرت زیادی دارید و همین ویژگیها باعث موفقیت در زندگیتان می شود. همیشه جنگجو هستید و برای حقتان می جنگید!

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂

۲۸ خرداد لطفا

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️
اسی مال منو رد کردی فکر کنم ۹ دی ۱۳۷۰

شرمنده عزیزم چشم الان مال تورو میگیرم حجم پیام ها بالاست احتمالا رد کردم

شما ناسازگارترین آدمهای این دنیا هستید. از نظر ذهنی و فیزیکی بسیار قوی هستید و اغلب هدفهای بزرگی را دنبال می کنید و برای رسیدن به آنها خیلی سخت کار می کنید. معمولا در دوران نوجوانی به دلیل مشکلات خانوادگی زیاد رنج می کشید و زندگی سختی خواهید داشت اما وقتی به آنچه می خواهید می رسید، دست آورد بزرگی برایتان خواهد بود! در اجتماعهای مختلف قابل احترام هستید، چالش های زیادی را می پذیرید و درنهایت موفق می شوید.

در سنین کودکی خیلی شیطان هستید، با هم سن و سالهای خود مدام می جنگید و زخمی می شوید و اغلب والدینتان را اذیت می کنید . اما وقتی بزرگتر می شوید خیلی آرامتر و ساکت تر خواهید شد.

عشق برایتان آسان نخواهد بود. در مهندسی و بانکداری خیلی موفق خواهید بود چراکه قابل اعتماد دیگران هستید.

زندگی خانوادگی خوبی خواهید داشت اما همیشه نگران فرزندانتان هستید. ویژگیهای بارز شما بشردوستی، صبر، خردمندی و مهربانی هستند.

شما به این دنیا آمده اید تا به هدفهایتان برسید و به مردم خدمت کنید. یک الگوی تمام عیار برای تمام مردم این دنیا خواهید بود.

اسی مال منو ردی کردی فدات شم منتظرم ک بگی ولی نگفتی رد کردی .اسم ستایشه متولد ۸۶ ماه مهر روز ۲۱ 

اسم عشقم حمیدرضاست متولد مهر روز ۱۲ 

برا رسیدنمون بگیر یا کلا بگیر برام هر جور خودت راحت تری فدات

دوسش دارم .دوسم داره
4 مرداد ١٣٧١

تاریخ تولد شما: 1371/5/4

شما خیلی سرسخت، لجوج و سخت کوش هستید اما متاسفانه در مسائل مهم زندگیتان خیلی خوش شانس نیستید، فردی خونسرد، اهل کار خیر با قدرت نفوذ کلامی بالا هستید. شاید افراد زیادی از شما دوری کنند. و اگر مرد هستید ممکن است باعث رنجش دیگران شوید، اما در عین حال دیگران و مشکلاتشان را خیلی خوب می فهمید و درک می کنید. اگر دختر هستید، در تحصیلات و هنر بسیار موفق خواهید بود. اگر پسر هستید، زمان زیادی را صرف خوش گذرانی به همراه دوستهایتان می کنید ، آنها پول و زمانتان را می گیرند و پس از مدتی به دنبال زندگی خودشان می روند و شما تنها خواهید ماند .. بنابراین مواقب باشید!!! به هرحال شما پول خرج کردن را دوست دارید!

شما همیشه برای کمک به دوستان و خانواده اتان حاضر و آماده هستید. خیلی زود عاشق می شوید. و اغلب اوقات ناامید هستید چراکه دیگران قدر خوبیها یا استعداد شما را نمی دانند و جایگاهی که می خواهید را به دست نمی آورید.

مراقب آدمهایی که از خوبیتان سوءاستفاده می کنند و همچنین روابطتان باشید.

شما صبور، محکم، استوار، اصیل و کمی سنتی هستید.