2777
2789
عنوان

دختردایی خبرچیننن و...

169 بازدید | 8 پست

اهههه یه دختر دایی دارم ، از بچگی با هم بزرگ شدیم ولی خب من الان یجای دیگه زندگی میکنم با مامانم . اییییی اینقدر ینی خبر میبره میده برای مامانش وقتی منو مامانم میریم خونشون و.... باباشم که ماشالله گند زد به زندگی منو مامانم اه اه مامانم مثلا میخواس با یکی ازدواج کنه که داییم یه حرف خییییلی زشتی زد شبی که مثلا اومده بودن خاستگاری و... بدش که دیگه رفته بودن بیرون یدفه گفت نه اصن ازدواج و... اینا نیشت و فقط مهمونیه😑😑😑

بدشم میاد میگه من قصد بدی نداشتم!!! واقعا حرص دراره از طرفیم حقشه که زنش( زن داییم) پیشش نیست و همش فرار میکنه میره😒 الانم مامانم کنار من خوابیده و همش دلش میخواد بخوابه که فکرش درگیر نباشه بهم یبار گفت که بیا اصن بریم خارج زندگی کنیم من واقعا دلم براش میسوزه نمیدونم چجوری خوشحالش کنم😥 اگه میشه میشه برای مامانم دعا کنین خوشبخت بشه؟ تو کلللل زندگیش اصلا خوبی ندیده تو ازدواج اولش که پدرم بود که فوت کرد... ازدواج دومشم خب گولش زدن😑 الانم که اینجوریه میشه برای مامانم دعا کنین یا بگین من چجوری خوشحالش کنم؟؟🙏😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری مامانتو گول زدن ؟

خب از در خوبی مثلا طرف خودشو خوب و مهربون جلوه داد بعد جالبه خود دایی مامانم یه زن داره که (اسم زنشو میگم چون دیگه خیلی قاطی میشه😂) اسمش ثریاعه زنه دایی مامانم از شوهر سابقش دو تا بچخ داشته یکی دختر یکی پسر که اومد مامانمو گل زد با خوبیای الکیش میخواستن اموال مامانمو بکشن بالا😑

به خاطر پسر زنش خواستگاری رو بهم زده یا دایی خودت خواستگاری رو بهم زده؟

امم نه مامانم میخواسته ازدواج کنه که دایی خودم ازدواج رو بهم زد.... همشم بخاطر یه دختر دیگه انگار میخواست داییم بره با یکی ازدواج کنه که اصلا به سطح خانواده ما نمیخورد...