2777
2789
عنوان

چند روزه چیزی نتونستم بخورم

160 بازدید | 16 پست

چند روزه علایم کرونا دارم ولی تست ندادم ننیدونم چیه سرفه و گلو درد و این چیزا ندارم فقط سردرد و دل درد و بدن درد و حالت تهوع تقریبا از دو روز قبل اصلا اشتها نداشتم الانم همینطور اگه بخورم هم به زور دو قاشق چیکار کنم 

من کروناهم گرفتم عین چی میخوردم از کروناهم شانس نداشتم ک یه کیلو کم کنم🤦‍♀️

گفت هنوزم برای غر زدن آدمای خسته گوش داری؟ گوش شدم.گفت کاری نمیکنم. تا لنگ ظهرم می خوابم. ولی خسته‌ام. روحم پا درد گرفته از بس دنبال خودش گشته. بدن درد گرفته از بس فکر و خیال رو دوشش گرفته.  یادته چقدر می گفتم به درک؟ دیگه نمی‌خوام بگم به درک؛ چون دلم می خواد برگردم به روزهایی که هر اتفاق خوبی خوشحالم می‌کرد. روزهایی که با هر خبر بدی ناراحت می‌شدم‌. یادته همیشه می‌گفتی زندگی‌رو نمیشه زد عقب... جلو چی؟ نمیشه بزنیم جلو؟! یه سال، دو سال، ده سال.. شاید چند سال دیگه حال‌مون بهتر از الان باشه هان؟ بهش گفتم اگه بدتر بود چی؟ گفت به درک. به درک. به درک. فقط می‌خوام این روزها نباشم. میشه؟:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کورونا هم نباشه ویروسه . به خودت برس . برو دکتر سرم و اینا بزنه.

رفتم دکتر سرم و تقویتی و اینا زد ولی کلا یه هفتس که اصلا نمیتونم چیزی بخورم 😔فک کنم بخاطر همون پیروس گرفتم

الان هم تهران نیستم شهرستانم اینجا هم امکانات نداره دیروز هم بیرون رفتم دکتر اونجا هم دکترای خوبی ندارن انقدر حالم بده نمیتونم یه دقیقه رو پام وایسم مسکن میخورم اصلا فایده نداره 

الان هم تهران نیستم شهرستانم اینجا هم امکانات نداره دیروز هم بیرون رفتم دکتر اونجا هم دکترای خوبی ند ...

فقط خواب و استراحت لازم داری خب الآن

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
من کروناهم گرفتم عین چی میخوردم از کروناهم شانس نداشتم ک یه کیلو کم کنم🤦‍♀️

منم گرفتم برعکس بیشتر باد کردم خیلی زیاد

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
منم گرفتم برعکس بیشتر باد کردم خیلی زیاد

منم مامانم ابنا براشون تعجب بود چون هیچ نمیخوردن بعد من از صبح بیدار میشدم فقط میخوردم برای همین مریضی منو اصلن جدی نگرفتن😂😂

گفت هنوزم برای غر زدن آدمای خسته گوش داری؟ گوش شدم.گفت کاری نمیکنم. تا لنگ ظهرم می خوابم. ولی خسته‌ام. روحم پا درد گرفته از بس دنبال خودش گشته. بدن درد گرفته از بس فکر و خیال رو دوشش گرفته.  یادته چقدر می گفتم به درک؟ دیگه نمی‌خوام بگم به درک؛ چون دلم می خواد برگردم به روزهایی که هر اتفاق خوبی خوشحالم می‌کرد. روزهایی که با هر خبر بدی ناراحت می‌شدم‌. یادته همیشه می‌گفتی زندگی‌رو نمیشه زد عقب... جلو چی؟ نمیشه بزنیم جلو؟! یه سال، دو سال، ده سال.. شاید چند سال دیگه حال‌مون بهتر از الان باشه هان؟ بهش گفتم اگه بدتر بود چی؟ گفت به درک. به درک. به درک. فقط می‌خوام این روزها نباشم. میشه؟:)
خوابم هم نمیبره سه شبه وقتی میخوام بخاطر درد از خواب بیدار میشم خوابم نمبره کلافه شدم😔

آخه عزیزم میفهمم حس خیلی بدیه..شیر داغ کن بخور..لباس گرم بپوش تا لرز نکنی زودتر خوب بشی ایشاله 

منم مامانم ابنا براشون تعجب بود چون هیچ نمیخوردن بعد من از صبح بیدار میشدم فقط میخوردم برای همین مری ...

برای بعضیا اینجوریه..من قشنگ ترکیدم تو آن مدت

رفتم دکتر سرم و تقویتی و اینا زد ولی کلا یه هفتس که اصلا نمیتونم چیزی بخورم 😔فک کنم بخاطر همون پیرو ...

یه لیوان عرق نعنا رو با یه قاشق بارهنگ بزار 5 دقیقه بجوشه ولرم که شد بخور 14 شب انجام بده الانم دم کن بخور شبم بخور اگه یبوست داری نصف لیوان گلاب نصف لیوان عرق نعنا. معدت سرد شده. کیسه آب گرم یا کیسه نمک گرم بزار رو معدت . قرص ب6 برا حالت تهوع خیلی خوبه . غذا های طبع سرد هم نخور تا معدت خوب بشه ویروس هم بریزه بیرون مثل برنج و لبنیات و رب گوجه و شلیل و هلو و مرغ خیار گوجه و کاهو و عدس و گوشت گوساله و... بجاش نون و گوشت گوسفند بوقلمون نخود لوبیا لپه سیب انگور موز انبه خرما و کلا غذا های مزاج گرم بخور 

مرسی از راهنماییت😙❤

عزیزمی😘🥰🥰 ایشاله زودتر خوب بشی