مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐
انشالله دعامیکنم اینبارشما هم صاحب اولاد سالم بشید وسالم وسلامت بدنیا بیاد برای منم دعا کنید منم مثل ...
یه دنیا ممنونتم ابجی گلم .
انشاالله همین ماه بیای بگی که نی نی دار شدی ابجی جونم . واقعا ممنونم از دعا قشنگت ابجی گلم. من خیلی وقته سقط کردم. نمیدونم چند روزیه خیلی علاقه پیدا کردم که بچه دار بشم . بعد سقطم از هرچیبچه بود بدم میومد . ولی حالا نه . فقط میترسم خیلی زیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین الان ازش میخوام ۲۵ سالمه پسرم ۴ سالشه و دخترم ۱ سالو ۱۱ ماهشه الان ۵ روز عقب انداختم 😭😭😭😭😭دوروز پیش تست خریدم ولی از ترس اینکه مثبت باشه استفادش نکردمو تو کیفمه ،،از خدا میخوام بمیرم😓😓😓😓
کسی چه میدونه شاید یه روزی زندگی روی خوششو به منم نشون داد😏😏😏😏
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
پارسال همین موقع مامانم کرونا گرفت اینقدر دعاش کردم💔😔وامسال همین موقع دعا میکنم فقد خدا رحمتش کنه ...
خدا بهتون صبر بده
به مادرتونم چنت فردوس عطا بشه
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐