مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐
سروسامون گرفتن کار و زندگیمون اگ طلسمی چیزی تو زندگیمون هست خود بخود رفع بشه...ما توان اینک ب ...
چله بقره بگیر
مطمن باش حل میشه
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐
یه بار گرفتم یکم اوضاع بهتر شد در حد چن روز ولی دوباره باز همه چیز بهم ریخت... امشب همسرم میگف گاهی ...
تمیدونم دیگه چی بگم
ولی من جات بودم بقره رو ادامه میدادم الان محرمه یه چله دیگه بگیر انشاءالله به حق این ماه زندگیت از این رو به اون رو بشه
صوت شو تو خونه بزار بزار پخش شه
چله استغفار بردار