مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی نمیخوام ....این همه خواستم ذره ای کمکم نکرد ....
درکتون میکنم خیلی سخته
دعا میکنم از این به بعد فقط خوشی باشه
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐
سه ماه دیگه اقدام کنم برای نی نی باردا. بشم بارداریمم بدون خطر باشه مثل دودفعه قبل نباشه که تا پنح ش ...
انشالله دعامیکنم اینبارشما هم صاحب اولاد سالم بشید وسالم وسلامت بدنیا بیاد برای منم دعا کنید منم مثل شماهستم تاپنج ماهگی داشتم وباید سقط میکردم متاسفانه الان پنج ماهه خبری نیست وباردارنمیشم خداوند انشالله در رحمتشو به روی هممون بازکنه وبه حق این ماه دامن همه سبز بشه