2777
2789

بچه ها واسه خوابگاه اتاق تک نفره برداشتم

چون یکم رو سر و صدا حساسیت دارم

خیلی سختمه تو شلوغی درس بخونم و بخوابم

ولی از یه طرف آدم برونگراییم میترسم تنها بمونم

تجربه ای دارین در این مورد؟

دیگه وقتشه با ونوس برقصم تو آسمون...ستاره ها رو بچینم ببخشم به ذاتتون:)🎧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین درسای دانشگاه توی رشته های پیرا انقد زیاد نیست ک نیاز ب اتاق تک باشه همون سالنمطالهه رفتن کافیه

و چون اولین ترممه از جو خوابگاه میترسم

خیلی شنیدم میگن بچه ها وسایل همو کش میرن

غذای همو بی اجازه برمیدارن میخورن

و ...

شما قبلا خوابگاهی بودید؟

و چون اولین ترممه از جو خوابگاه میترسمخیلی شنیدم میگن بچه ها وسایل همو کش میرنغذای همو بی اجازه برمی ...

ن از این خبرا نیست 

وقتی تو جمعی ترسات میریزه چند تا ادم با تجربه هست دوتا چیز یادت میده من درونگرام اما اگه اتاقم تکی بود میمردم 

مثلا ی روز نمیرسی یکی باشه غذاتو بگیره یا اصن باهم غذا و میوه بخورید تعریفی کنید

خوابگاهش دولتیه؟ هزینه ی اتاق مستقل واشتراکی چقدره؟

والا فعلا که هزینه ای پرداخت نکردم صرفا رزرو کردیم

بله دولتی

و چون اولین ترممه از جو خوابگاه میترسمخیلی شنیدم میگن بچه ها وسایل همو کش میرنغذای همو بی اجازه برمی ...

چه عالی زمان ما فقط به ارشد و دکتراها اتاق تک نفره میدادن.چقدر خوبه راحت بی دغدغه.هر چی دوست داری می خوری.سر شستن ظرف و جارو زدن دعواتون نمیشه.سر خاموش کردن چراغ دعوا نمیشه.قدرشو بدون

مگه خوابگاه تک نفره هم دارن؟همه دانشگاه ها دارن؟

والا خوابگاه ما که داشت

بقیه رو اطلاع ندارم