2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ۱۰ روز قبل از زایمانم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 2371 بازدید | 117 پست

چه بهتر حوصله داریا

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری میخوادبکنه ولی بگه زن زائو نوزاد برداره ببره خونش خانم ببینه توقع زیادیه 

منم دلم برا همین گرفت

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

چقد توقعه الکی داری .... من زایمان کردم روز سوم که رفتم غربالگری بچه از همون ور رفتم خونه مادرشوهرم گفتم مامان پسرتو اوردم ببینی انقد خوشحال شد 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ینی بنظرت خیلی حساس شدم نسبت ب این موضوع؟؟؟

نه حساس نیستی حق داری ناراحت بشی 

ولی وقتی کاری از دستت بر نمیاد الکی حرص نخور 

بعد آبرو شما نمیره آبرو خودش میره 

تو این کرونایی هم احتمالا بیمارستان اجازه ملاقات نمیده 

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده.... 🎈
اره حساس شدی ولش کن انتظاداتت رو از همه ب صفر برسون زندگیت قشنگتر میشه

اخع این ک دیگ همه نیست خانواده ی درجه یکه 

از اینا انتظار نداشته باشیم از کی داشته باشیم   

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

زیادی حساس شدی عزیزم

مادرشوهرتم بعد ده روز دیگه میتونه یکسر بیاد و بره توام اگر برات خیلی مهمه جلوی خانوادت نگو پیکر تراشی کرده یه عمل جراحی پزشکس بگو چمیدونم بگو کیسه صفراشو دراورده ،، اما با شوهرت هماهنک باش

ینی بنظرت خیلی حساس شدم نسبت ب این موضوع؟؟؟

به چشم یه فرصت بهش نگاه کن ده روز ب زایمانت میره عمل احتمالا تا دووهفته حداقل استراحت کنه تو چند روز اول زایمان برات خیلی سخته یکم ک سرپا شی بعد میاد ....

خیلی هم بهتر. میدونی چقدر مشکل بخاطر همین ده روز اول زایمان پیش میاد بین خانواده ها و بچه ها ؟ از خداتم باشه که تو اون مدت که مامانت هست نیادش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اخع این ک دیگ همه نیست خانواده ی درجه یکه  از اینا انتظار نداشته باشیم از کی داشته باشیم &nbs ...

از هیشکی گلم.......مگر پدر و مادر خودت ...اینو یادت باشه جز پدر و مادرت خودت هیشکی نمیتونه کنارت باشه یا هرچی تازه همونم خیلی از پدر مادرا دریغ میکنن

نه حساس نیستی حق داری ناراحت بشی  ولی وقتی کاری از دستت بر نمیاد المی حرص نخور  بعد آبرو ...

آخه من تو کل مدتی ک عروسشون شدم تو هر زمینه ای همراهشون بودم انتظار داشتم ک لااقل باشه کنارمون تو اون روزای قشنگ 

همسرمم خودش خشکش زد وقتی از تصمیم مادرش مطلع شد 

مرسی از راهنماییت گلم