2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ۱۰ روز قبل از زایمانم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 2371 بازدید | 117 پست
حالاهم نمیخوادفکرتودرگیراین موضوع کنی انشاالله هم خودت هم جوجوی خوشگلت سلامت باشین اینم میگذره اگه گ ...

اوهوم کاملن درست میگی 

چشم حتمن 

اینجوری بهتر ام هست

مرسی ازت گلم

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
خونه مادرت میری؟ ۱۰یا۲۰ روز بمون پیشش تا هم جون بگیری هم مادرشوهرت یکم سرپا شه

اره صدرصد مامان زحمتمونو می‌کشه خواهرامم هستن خداروشکر

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا سر زایمان دومم.  خواهرش را هم آورده بود.  مادرشوهر و خاله شوهر!!  پانزده روز ...

اخ جیگرم آتیش گرفت واسه بچه ات الهی

کاش اصن برای زایمان هات نمیگفتی بهشون چکاریه آخه خوبه افسرده نشدی بعد از اینهمه بی محبتی ک بهت شده 

من اگ مادر شوهرم اینجوری رفتار میکرد چشامو میبستم دیگ حرمت نگه نمیداشتم

من اصلا بهشون نمیگفتم.  خودشون می آمدن.  یک دفعه پشت در.

اخ آخ چ بلایی بودن واقعن 

هرکدوممون ی مشکلی باهاشون داریم دنیا دنیا خوبی ام ک بکنیا تهش دستتو گاز میگیرن بااین ک بزرگتر ام هستن باید تجربه ی بیشتری داشته باشن نسبتا ولی برعکسه شانس ما 

ما همش درک می‌کنیم و این اشتباهه 

بازم خداروشکر ک‌ واسع تو گذشت ایشالا بچهات سالم و سلامت باشن

خدا بیامرزتش ولی کارش درست نبوده دیگ

چی بگم خواهر.... بازم شکر خدا. انشاالله ب سلامتی زایمان کنی و دست پر برگردی خونه. فقط سلامتی بچت واست مهم باشه بقیه چیزارو دایورت کن ب ی ورت.... منم دعا کن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چی بگم خواهر.... بازم شکر خدا. انشاالله ب سلامتی زایمان کنی و دست پر برگردی خونه. فقط سلامتی بچت واس ...

ممنونم گلم ب امید چشم حتمن

چرا آبروش بره مگه چکارکرده خب دوست داره به خودش برسه این کجاش باعث آبروریزیه اتفاقاعروسش بایدازش یاد ...

وقتی مادر میشی چیزای دیگه هم در اولویت هستن

منم مشکلی با به خودش رسیدن ندارم خیلیم عالی هم حقه این کارو دارن 

منم دیدگاه خودمو گفتم درست نیست با حرفای بقیه و قضاوت نابه جاشون قشنگترین روزشون خرااب شه 

متاسفانه منم توقع نداشته بااشم 

هستن کسایی که توقع دارن و با کنایه هاشون دل بقیه رو بلرزونن 

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده.... 🎈
میشه بپرسم آبروش چرا میره؟؟؟؟؟؟

وقتی مادر میشی چیزای دیگه هم در اولویت هستن

منم مشکلی با به خودش رسیدن ندارم خیلیم عالی هم حقه این کارو دارن 

منم دیدگاه خودمو گفتم که کار خوبی نیست با حرفای بقیه و قضاوتهای نا به جاشون  قشنگترین روزشون خرااب شه 

متاسفانه منم توقع نداشته بااشم 

هستن کسایی که توقع دارن و با کنایه هاشون دل بقیه رو بلرزونن 

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده.... 🎈