2777
2789
عنوان

میخوام درس و ول کنم تتوکار شم...

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 55 پست
من نمیگم خوبه یا بد  ولی بنظرم این چیزا تا ی زمانی مده یا ی زمانی همه پیگیر این چیزان و انجامش ...

مشتری های خودشو داره همیشه از قدیم حدود چندهزار سال پیش داشته...

نمیدونم چکار کنم بهتره برم پیش یه مشاور😔

بدجوورر من بارها شده واسه اینکه درس نخونم خواستم خودمو بکشممم😭😔خستممم دیگه کم آوردم  تروخدا ...

تقریبا اخراش هستی کم نیار ادامه بده میدونم بخدا چی میگی خودم گریه میکردم سر فیزیک و فرمول های مسخره اش ولی تموم شد برای تو هم تموم میشه دیپلم رو بگیر بعد برو پی علاقت من خودم ۵ سال کلاس زبان رفتم و سطح پیشرفته هستم واقعا عاشق زبانم برای همین مترجمی میخام بخونم لازم نیست همه برن دانشگاه برو پی علاقت تصمیمت رو بگیر و محکم پاش وایستا ... انشالله موفق باشی همیشه❤️

🖤🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم دانشگاه بدون کنکور توی شهر دیگه ثبت نام کنم؟؟ چون تنها خوبی دانشگاه و توی دور بودن از خانواد ...

ببین ولی حتما تجدیدی هاتو اکی کن چون اگه بمونه  یا ثبت نام نمیکنن یا ثبت نامم بکنی بعدا بهت گیر میدن ک حتما برو پاسشون کن ک اگه نکنی اخراجت میکنن

تقریبا اخراش هستی کم نیار ادامه بده میدونم بخدا چی میگی خودم گریه میکردم سر فیزیک و فرمول های مسخره ...

خوشحالم که تو مسیری هستی که دوستش داری😍😘

واقعن الان تو بدترین دوره زندگیمم یه دوراهی سخت که کل زندگیمو مشخص میکنه

اما حس قوییی خیلییی قوی بهم میگه که من اگه دانشگاهم برم پشیمون میشم

و اصلا اینکه بقیه میگن اگه نری فلان میشی دلمو نمیلرزونه

نمیدونم من هیچ موقع به کسی بخاطر داشتن مدرک تحصیلی ارزش ندادم

کسی ام بخاطر نداشتنش تحقیر نکردم

اصلا و اصلا این چیزارو ملاک نمیبینم و اینکه بعضیا میگن بجه ات در اینده خجالت میکشه که تو مدرک نداری

من بچه مو جوری تربیت نمیکنم که بخاطر این از من خجالت ببکشه(ببخشید دلم پره دارم هی مینویسم😂)

ببین ولی حتما تجدیدی هاتو اکی کن چون اگه بمونه  یا ثبت نام نمیکنن یا ثبت نامم بکنی بعدا بهت گیر ...

آره بابا تجدیدیام نمره ۹ و ۸ بوده اونم حالم خوب نبود الان تو تابستون انقد خوندمشون که با نمره بالا پاسشون میکنم حتما😁

خوشحالم که تو مسیری هستی که دوستش داری😍😘 واقعن الان تو بدترین دوره زندگیمم یه دوراهی سخت که کل زن ...

مرسی مهربون انشالله تو هم بهترین تصمیم رو میگیری ❤️درکت میکنم با تموم وجودم خیلی تصمیم گیری سخته .. فقط تو ایران تب مدرک گرایی وجود داره والا یه جا خوندم دانشگاه های ایران تعدادشان از کل دانشگاه های اروپا بیشتره اصلا ارزش آدم ها به مدرک تحصیلی نیست خیلی خوبه آنقدر فهمیده هستی عزیزم فقط اینکه ما یکبار زندگی میکنیم خودت تصمیم بگیر برای آینده خودت به خاطر حرف و خواسته مردم کاری نکن ... نه بابا این چه حرفیه راحت باش عزیزم اینجا درد و دل نکنیم کجا بریم پس🙂

🖤🥀
مرسی مهربون انشالله تو هم بهترین تصمیم رو میگیری ❤️درکت میکنم با تموم وجودم خیلی تصمیم گیری سخته .. ...

آره واقعا خیلی بها میدن به مدرک تا یکی میگه نمیخوام درس بخونم جبهه میگیرن براش

فداتبشم خیلی با حوصله ای😘😍

راستش خیلی حس خوبی بهت پیدا کردم

میتونم بهت درخواست دوستی بدم؟😄

آره واقعا خیلی بها میدن به مدرک تا یکی میگه نمیخوام درس بخونم جبهه میگیرن براش فداتبشم خیلی با حوصل ...

آره متاسفانه این طرز فکر هست اما به درک نذار ذره ای روی تو تاثیر بذاره 😉فدای تو گلم آره عزیزم خوشحال میشم ❤️❤️❤️😘

🖤🥀
مشتری های خودشو داره همیشه از قدیم حدود چندهزار سال پیش داشته... نمیدونم چکار کنم بهتره برم پیش یه ...

ولی بنظرم درستو فداش نکن 

اره بهتره بری چون اینجا ی فضای عمومی و هرکس از جهت و اعتقادات خودش نظر میده 

آمین شود هر آنچه می پِنداری🥲🤍