2777
2789
عنوان

میخوام درس و ول کنم تتوکار شم...

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 55 پست
من خانواده ام میگفتن برو تجربی از زیست متنفر بودم رفتم ریاضی اما واقعا زاییدم زیر درس ها😂😂🥲

اخیی منم از تجربی خوشم نمیومد نرفتم😂اما کاش میرفتم زیست بهتر از درسهای سنگین ریاضیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا برام مهم نیست که پیش بقیه دیپلمه باشم بخدا چون من میگم شجاع بودم از حرف بقیه نترسیدم رفتم سراغ ...

اخه تنها حرف بقیه نیس ک فردا بخوای استخدام جایی بشی یا اصلا مجوز بگیری برا کسبو کارت یا مربی بشی تو کارت یا مهاجرت کنی و کلی چیز دیگه اولویت با کسی هس ک مدرک دانشگاهی داره و بهش ارزش و بهای بیشتری میدن واعتبار بالایی داری بین همکارا و رقبات

حسابان و فیزیک اشک درارن🥲

بدجوورر

من بارها شده واسه اینکه درس نخونم خواستم خودمو بکشممم😭😔خستممم دیگه کم آوردم 

تروخدا بزارید بچه ها برن سمت چیزی که علاقه دارن

هرکاری ام کردم برا تغییر رشته گفتن که دیر شده

اصلا برام مهم نیست که پیش بقیه دیپلمه باشم بخدا چون من میگم شجاع بودم از حرف بقیه نترسیدم رفتم سراغ ...

بعدشم برو بدون کنکور ثبت نام کن یکی از رشته های هنری تو دانشگاه که ۹۰ درصد عملی هست کاراشون وشاید ۱۰ درصد کتاب بخونن اونم در حدی بخون ک پاس بشی اصلا تو دانشگاه درس نمیخونن ک .دانشگاه خیلی چرت تر از این حرفا هس همش عشقو حاله 

اینطوری هم هنر یاد گرفتی حالا هر رشته هنری ک دلت بخوادثبت نام کن هم مدرک لیسناس گرفتی راحت .اصلاااا سخت نیس بخدا مخصوصا هنر ک کلا عملی هس درساشون

من نمیگم خوبه یا بد 

ولی بنظرم این چیزا تا ی زمانی مده یا ی زمانی همه پیگیر این چیزان و انجامشون میدن زمانی ک دیگ کسی سمت این‌چیزا نره ممکنه پشیمون بشی ک چرا درستو ادامه ندادی درستو بخونی و تتوکاری هم درکنارش انجام بدی بنظرم بهتره ک نه افسوس درس رو‌بخوری ن حسرت اون بمونه تو‌دلت

آمین شود هر آنچه می پِنداری🥲🤍

منم تجربی بودم ول کردم،

از نظر روحی دیگه نمیکشیدم،

شاید از زمستون شروع کنم با هدف تربیت معلم،

شایدم واسه کنکور ۱۴۰۳ ...😁

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
دیگه الان یه لیسانس رو بگیر آخه. تتو کار؟ نمیگم بده. حداقل درآمد داره. ولی الان سنت کمه. بعدا پشیمون ...

مرسی از گفتن تجربه ات

عزیزم حسرت نخور گذشته دیگه چیزی که الان هست دوست داشته باش اگه ام خیلی اذیتت میکنه دوباره شروع کن برای تغییر شرایطت

😭😭😭😭😭😭خدا خودش توان بده بهم که بتونم برم دانشگاه

بابا دختر توهم خیلی گنده کردی دانشگاه رو برا خودت 

تو دانشگاه سخترین درسا مثل پزشکی روزانه میگن یک ساعت درس میخونیم تو خونه بقیش عشقو حال 

حالا تو حساب کن هنر بخونی ک کلاااا عملی هس درساشون یا نقاشی میکشن یا ساز میزنن یا یه چیزی درست میکنن ک خیلی کم کتاب میخونن دانشگاه هنر عشقو حاله همش هیچییی نداره اصلا 

خودتم بدون کنکور راحت ثبت نام کن نمیخواد کنکور بدی  

بعدشم برو بدون کنکور ثبت نام کن یکی از رشته های هنری تو دانشگاه که ۹۰ درصد عملی هست کاراشون وشاید ۱۰ ...

میتونم دانشگاه بدون کنکور توی شهر دیگه ثبت نام کنم؟؟

چون تنها خوبی دانشگاه و توی دور بودن از خانواده میبینم😂