2777
2789
عنوان

میخوام درس و ول کنم تتوکار شم...

849 بازدید | 55 پست

من از اول عاشق کارای هنری و طراحی این چیزا بودم دوست داشتم تو مدرسه ام عملی یه حرفه ای یاد بگیرم اما فرستادنم رشته نظری و فضای خشک و سخت کلا از درس زده ام کرد

من امسال دیپلم میگیرم و موندم وارد دانشگاه بشم و وقتم تلف کنم(جوری ک واسه کنکور نخوندم مطمعنم چیز خوبی ام قرار نیست قبول بشم) یا برم یه حرفه رو یاد بگیرم بیشتر دوست دارم تتو کاری و یاد بگیرم یا ارایشگری که تا حدود زیادی سر در میارم

مشکلم این وسط دیدگاه جامعه و خانوادم

که میخوان به چشم یه تحصیل نکرده نگاهم کنن

ولی خب برای من شخصا اصلا اهمیتی نداره حس میکنم هم نسلهای منم درگیر این که کی چقد تحصیل کرده نباشن که در آینده به مشکل بخورم باهاشون

و واقعا از درس بدم میاد (ازینکه کتاب بخونم و چیزهای جدید یاد بگیرم اصلا بدم نمیاد اما از فیزیک و شیمی و هندسه متنفرم به چه دردم میخوره اخه)

مشکلم مادرمه بیشتر چون خیلی معتقده چون خودش دانشگاه براش حسرت شده باید من تلافی کنم و برم....

چکار کنم این وسط😔شرایط روحی روانی ام داغونه نمیتونم تمرکز کنم برای درس

علاقت چیه خب برو پی همون

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینکارو کردم رفتم سرکار کلاس بافت رفتم 

و دانشگاهم رشته ای میخونم درحدی که بگم رفتم دانشگاه و لیسانس گرفتم

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
من ناخنکارم هم دانشگاه میره هم سالن میره مشکلی نیس که تو هفته شاید سه روز بری دانشگاه

آره اگه بتونم اینجوری هندل کنم خیلی خوبه👌

ولی هیچ علاقه ای ندارم برم دانشگاه نمیدونم چرا از اول بدم میومد

هیچوقت نزاشتن به علاقم فکر کنم حتی خودمم نمیدونم استعداد زیاد دارم اما علاقه رو هنوز مطمعن نیستم

ببین دوست منم اومد رشته نظری

امسال کنکورم نداد گفت علاقه ندارم

طراحیو شروع کرد چند ماه دیگم میره پی تتو

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️
والا چی بگم ...‌ارایشگری همیشه هست ولی درس معمولن تو سنی ک تو عستی دوران طلایی مخسوب میشه واسش بش رط ...

رشته خوب و اینکه رشتت دوست داشته باشب ام مهمه

منی که با معدل ۱۹ و ۷۰ وارد دبیرستان شدم و امسال ۳ تا تجدید اوردم...فقط بخاطر نداشتن انگیزه