2777
2789
عنوان

چرا انقدر کارمندای مرد گدا گشنه ان بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 50 پست
دقیقا به شدت خاله زنکم هستن یه سری خوشمزه بازی در میارن فکر میکنن جالبه ولی آدم میخواد میز و بکوبه ت ...

خوشمزه بازی هاشون ظاهریه

پشت سرت زیرآب میزنن

حتی به خودشون هم رحم نمیکنن

دلتنگ آواز قو🦢
وا چه بی ادبه مردک حالا من اول راهنمایی بودم معلمم دوتا دستش پرطلا شیر منو از میز برداشت گذاشت کیفش ...

چقدر بیشعورن اینجور آدما

من بحثم رو این بود که بی اجازه دست زد

دلتنگ آواز قو🦢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج زن و بچه میدن پولشون نمیرسه😂😂

مگه من بچه پس انداختم بخام خرج شکم اون ها رو بدم

بعدم این چجور رفتاریه که بی اجازه دست میزنن به وسایل بقیه و خودشون رو محق میدونن!

دلتنگ آواز قو🦢

اینا همسرانشون بهشون رو نمیدن و کارت حقوق و همه چیز شون دست همسران شون هست نمیتونن چیزی بخرن 

ببین میتونی غیر مستقیم تعنه بزنی، مثلا بگو راسته مردها دیگه اجازه خریدن و حتی صبحانه خوردن ندارن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
حتما رو دادی جدی برخورد میکردی میگفتی دست تو کیف خانم درست نیست بحث خوراکی نیست

نه اصلا رو ندادم

ولی چند بار خوراکی تعارف کردم

اصلا همسن هم نیستیم که بخوایم ارتباط غیر کاری داشته باشیم

دلتنگ آواز قو🦢