2777
2789

من ۹ ماهه که ازدواج کردم، شوهرم ۵ سال عاشقم بود تا باهم ازدواج کردیم،  شوهرم ۱۲ ساله کارمنده، حالا مادرش هرموقع با من حرف میزنه میگه پسرم میره سرکا خسته میشه آره؟؟؟ یا پدر شوهرم میگه محمد چرا انقدر باید کرایه خانه بده؟  

من جوابشونو نمیدم چون میخوام احترام حفظ بشه، اما بعدا به شوهرم میگم ، مبگه خوب من چکار کنم بنظرت؟؟ نمیتونم برم همش هر سری توجیهشون کنم که؟؟؟

یعنی علنا میخواد من حرف نزنم راجع بهشون، اما خوب منم حرصم میگیره مبخوام رو شوهرم خالی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو منم بجاش تو خونه کار میکنم و هرکسی وظایفی داره مثل خودتون مادرجان که  تو خونه کار میکنید و مگه همه چی حاضر آماده میاد براتون؟

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند