درصورتی که وضع مالی خوبی داشته باشن ما تویه ساختمانیم شوهرم نون هم بخره به مادرش اینا هم میخره با اینکه پدرشوهرم جوونه برادرشوهرم جوونه این همه چیزو گردن گرفته مثلا به خودمون ۲ عدد مرغ بخره به اونا ۴ عدد میخره واقعا شوهرم مثل نوکراست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این حسیه که تو وجودشه و نوکر بودنو دوس داره توم از این رفتار شوهرت نهایت استفاده رو ببر و نزار خانوادش از گل نازکتر بگن... و کم کم دورش کن بگو پس انداز نداریم بیا طلا بخریم خرج بتراش میری بیرون مثلا یچی الکی بگو لازم دارم ولی نمیخرم پول جمع کنیم فلان از اینا😐
اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمهوه. بی گومان حز دهکهم دیسان هر کورد بم. نیشتمانیشم... کوردستان. من دلداری کوردستانم ❤️🙂
از شما نمیدع آزمن ک کار هم نمیره. دیشب قرمه گذاشتم. امشب والا تو خونه هیچی هیچی نیس. از گشنگی مردم فقد میخام خبر مرگ. من بشنوه یا من خبر مرگش و بشنوم. لعنت ب دنیا