2777
2789

بچه ها موهای بابام تقریبا سفید شدن سخته ببینی پدر و مادرت موهاشون سفید میشه درک میکنید؟ 😢

میشه بگید چطوری موهاشو رنگ کنم؟ رنگ باقی موهاش مشکیه و میخوام همون مشکی واسش بزنم بعد هیچی نمیدونم از رنگ کردن و اینا 

وسط سرش هم تاسه واسه اون قسمت هایی که مو داره میخوام

اکسیدان باید بزنم؟ چه مارکی؟ چند درصد؟

رنگ چه مارکی؟ شماره رنگش باید چی باشه؟

و اینکه رنگ رو چطوری بزارم بعدش روی سرش؟ از ریشه مو یا نباید به ریشه برسه؟

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکسیدان ۹ درصد موی مشکیم شماره ان ۲ بزن طبیعی تر جلوه کنه مارک مارال خوبه بر پایه گیاهی 

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

رنگ‌نکن عزیزم حنا مشکی بزار براش

سلام سودا 😁🌱💋 تو مشاور انتخاب رشته ای؟ 

یه سوال بپرسم!؟

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
رنگ‌نکن عزیزم حنا مشکی بزار براش

ضرر نداره؟ چون وسط سرشم تاسه میترسم پوستش بسوزه

و لطفا اینم بگو چجوری حنا رو با چی قاطی کنم 

من اصلا تجربه ای ندارم تو این زمینه

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
سفید که خیلی گوگولیع  من ۱۹ سالمه موهای بابام سفیده همش

چهره شونو گوگولی میکنه 

ولی خب مشکی یذره جوون ترشون میکنه نمیکنه؟

چه بابای مهربونی که میشینه موهاشو رنگ بذاری

مرسی عزیزدلم❤

همه باباها عشقن😍

ضرر نداره؟ چون وسط سرشم تاسه میترسم پوستش بسوزه و لطفا اینم بگو چجوری حنا رو با چی قاطی کنم  ...

نه حنا هیچ ضرری نداره  با آب

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم
اکسیدان ۹ درصد موی مشکیم شماره ان ۲ بزن طبیعی تر جلوه کنه مارک مارال خوبه بر پایه گیاهی 

ممنون از راهنماییت

فقط یه چیزی چون وسط سرشون تاسه پوست سر نمیسوزه؟

چهره شونو گوگولی میکنه  ولی خب مشکی یذره جوون ترشون میکنه نمیکنه؟

نمیدونم بنظر من طبیعت ادما جذاب تره

این سن واقعیتشون و قدمت زندگیشون و رنج و شادی که متحمل شدن رو نشون میده 😃🌱

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم