2777
2789

وقتی دبیرستانی بودم ،بر خلاف بقیه دوستام خواستگار و پیشنهاد دوستی نداشتم 

الان سال ها گذشته و ۲۹ سال دارم

قیافه و هیکلم خوبه و همه تعریفم و میکنن

اخلاقم رو همه میگن مهربونی و قلبت پاکه 

بهترین رشته درس خوندم و الانم شاغلم با حقوق بالا

ولی بازم حتی یک نفر هم من رو نمی بینه 

به نظرتون واقعا اشکال کار کجاست ؟

کلا دو نفر بودن که ادعا داشتن عاشقم هستن ولی اونا هم طور ی بودن که اصلا نمیشد قبولشون کرد و از هیچ لحاظ بهم نمیخوردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که گفتی برای منم سوال شده

چون معمولا میان میگن به این دلیل نداریم 

شما کلا هیچ دلیلی نداری به خواستگار نداشتن

بنظرم ازدواج خواستگاری کلا کن شده 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

علت نداشتن خواستگارتون 

نبود کیس ازدواجی دور و برتون 

نبود معرف ازدواج دور و برتون 

تمام 

شما هیچ مشکلی ندارین دور و بریاتون رو تغییر بدین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اینایی که گفتی برای منم سوال شدهچون معمولا میان میگن به این دلیل نداریم شما کلا هیچ دلیلی نداری به خ ...

نه بابا من خیلیا رو دور و برم می بینم دارن ازدواج میکنن ،اکثر هم دانشگاهی هام ازدواج کردن 

خودتو شاد و اجتماعی نشون بده خاکی باش قاطی جمع شو اعتمادبه‌نفس داشته باش،دوست خوب پیدا کن تا برات خواهر باشه اگه تو خانواده دوستی نداری،از هول حلیم تو دیگ نیفت خواهشاً به سرنوشت من دچار نشو

اسی و بچه ها تاپیک زدم افراد کمی شرکت کردند ببخشید اسی اگر ناراحت میشی تا پاکش کنم  میاید تا ساعت 12 امشب سوره واقعه بخونیم 

نیتمون  اول برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان و شفا گرفتن بیمار ها و حل مشکلات مردم جامعه و ازدواج اسان جوان ها و زود ازدواج کردن جوان های مومن و پاک با همسری پاک و صالح و قبولی کنکوری ها در دانشگاهی که به صلاحشونه و پیروزی رزمندگان اسلام و حل مشکلات زوجین و بعد به هر نیتی که دارید به همراه سلامتی خودمون و عزیزانمون و دفع بلا از خودمون و خانواده هامون و به نیت حل مشکلات افراد شرکت کننده در تاپیک

البته که من شنیدم این سوره برای رزق و روزی و ثروت معجزه میکنه کسی تجربشو داره؟ به این نیت هم میخونیم 

التماس دعا مهربونا منم دعا کنید 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خودم از یکی خوشم میاد ولی جلو نمیاد دیگه فکر نکنم از شخص دیکه ای خوشم بیاد تا بخوام روش انرژی بذارم

چرا نمیاد جلو واضح باهاش حرف بزن حاشیه نرو 

من خیلیارو دیدم خواستکار ندارن خودشون رفتن دنبال بختشون با پسرای یکم پاینتر از خودشون ازدواج کردن و خیلی خوشبختن بچه دارن و شوهراشون عاشقشونن