2777
2789
عنوان

کاش میتونستم کشف کنم که چرا خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید آدمای بیشعور دورت داری شاید کسی خواسته بپرسه سنگ انداختن فلانی اهل ازدواج نیس ، اخه همه چی داری درک نمیکنم ! کسی هم معرفیت نکرده !!! شاغل قیافه خوب باکره آبرو دار نمیفهمم 

من درونگرا هستم و دقیقا قاطی هیچ جمعی نمیشم

ناراحت نشو کاش قبلاً یکی اینو به من می‌گفت اما من با بهای گرون تجربه ای که کسب کردم و میگم،فرهنگ ایران چالش برانگیزی به فرضم ازدواج کنی خانواده شوهر ایرانی اگه این اخلاقت باشه میخورنت،این هوایی که گفتی ضامن خوشبختی نیس دیدم کسیو که هیچ هنر وسوادی ندارن اما با سیاست وزبون و اجتماعی بودن شوهر وخانوادشو تو مشتش میگیره،دختزای اینجوری بیشتر تو چشمن،این واقعیته

خیاطی چیهنظر منو در این صفحه در مورد سوال اسیشما گفتی نمی‌فهمم چرا خواستگار ندارم گفتم کامنتمو بخون

اها 😂😂😂 فک کردم پست خودتو گفتی ، اره خوندم متاسفانه درست گفتید و یه چیزم من اضافه کنم اگه دختر سواد و شغل پولش خوب باشه پسره شاید بخواد ولی چون احساس ناکافی داشته باشن پا نزارن به قول شما برن دنبال دختر بی سواد 

ایکاش میشد منم کشف کنم چرا پیشنهاد. ندارم منم ۲۲سالمه خواستکار سنتی داشتم ولی پیشنهاد یه دونه هم ندا ...

باز خوبه حداقل سنتی رو داری ، من پیش پدر و مادرم هم دیگه ارج و قربی ندارم چون هیچ خواستگاری در خونه مون رو نمیزنه 

شاید باپنیر باشه 🤣

با پنیر چیه ؟ من حس میکنم آدمای اطرافش معرفیش نمیکنن فامیل و ... بخاطر حسادت ! من بودم یه نفرو الکی اجیر میکردم از فامیلم بپرسه فلانی چطور آدمیه برا یکی میخوایم ببینیم واقعا خواستگار نداره یا اطرافیان نمیزارن