2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی یه گذشته ای داره

اگه شما هم رابطه داشتین چیز بدی نبوده...

چون نامزد بودین

ینی الان نامزد شما گذشته ای نداره؟؟؟و اگه داشته باشه باید باعث بشه شما بهش شک کنید یا باعث ناراحتیش بشید؟؟؟

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
خیلی سال پیش بود اره عقد بودیم  

عزیزم من خودم دارم با یه آدم شکاک زندگی میکنم و خیلی شرایط سختیه 

منم وقتی دوست بودم فک میکردم اگه بریم زیر یه سقف درست میشه اما همه چی بدتر شد، و اینکه دست خودشون نیس اینا واقعا مریضن ، همسر من حتی به اینکه وقتی زنگ میزنه گوشی دوتا بوق بخوره و دیر جواب بدمم حساسه و دعوا راه میندازه 

مطمعن باش آدم شکاک هیچوقت خوب نمیشه 

تشویقت نمیکنم به جدایی با توجه به اینکه قبلا هم یه نامزدی ناموفق داشتی، میدونم الان تصمیم گیری برات خیلی سخته 

من فقط تجربمو در اختیارت گذاشتم و اینکه یادت باشه همیشه ترجیحت این باشه میل خودت دیوونگی کنی تا اینکه بخوای به میل دیگران عاقلی...

خودت برای خودت تصمیم بگیر، به فکر هیچی هم نباش مردم دوروز حرف میزنن بعدش میرن سراغ یه سوژه جدید  

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜

نمیدونم واقعا خیلی شرایط بدی دارم بهم گفته امشب جواب بده که میخوای ادامه بدیم یا نه . بعد گفت   من چند شب پیش واقعا اعصابم خورد بود والان معذرت می‌خوام   .من حرفاتو باور کردم با قسمی که خوردی .خانوادم میگن یه ساله اشکتو در آورده ارزش ندارن بهم بزن . دلم میگه یه فرصت دیگه بدم واقعا نمیدونم چیکار کنم

نامزدم توی گذشته من گیر کرده .چیزی که هستم رو می‌دونه خوبم پاکم . ولی فکرش اینه من راجب خودم که با نامزد قبلیم ارتباط نداشتم دروغ گفتم  . با اینکه هزار بار  همه چیز رو براش تعریف مردم میگه اوکیه باور کردم ولی چند وقت دیگه باز میپرسه

عزیزم جونت رو بردار و برو 

من با خانمای که مشکل تو رو داشتن برخورد زیاد داشتم یه موردش بعد از ۱۰ سال که شوهرش تو تصادف کشته شد تونست بالاخره از خونه بیاد بیرون عین ده سال زندانی بود دو تا بچه تو خونه بدنیا آورده بود مثل قرون وسطی 

یکی شون هم‌شوهرش حتی تو اتاق خواب دوربین گذاشته بود در ها رو قفل میکرد تازه عروس بود بهش اجازه نمی داد پدر و مادرشو ببینه یا تلفن کنه دختره مریض شده داشت میمرد  نمی بردش دکتر تونسته بود وقتی شوهرش سرکاربود از همسایه کمک بگیره در رو باز کنن و پدرشو خبر کنن یک ماه تو بیمارستان بستری بود فکر کن زندانی باشی و تو زندان خونه ات حتی اجازه لباس خونه پوشیدنم نداشته باشی

یکیشونم میگفت نصف شب بیدار شدم یه کپسول گاز رو بالا سر برده بود بزنه تو سرم

یکی شون گلوشو نشونم داد که جای پنجه های شوهرش روش بود بخوام بگم چند روز میکشه

فقط در صورتی بمون که از جونت بیشتر دوستش داری 

فردا اگه خواست سر تو ببره با لبخند قبول کنی

چون احتمال این کار واسه پارانویید ها زیاده 

.

واقعا نمیدونم. الان میگه من با قسمی که  خوردی حرفتو باور کردم و مشکلی ندارم و   تو چند باری که خواستم امتحانت کنم هیجانی شدی و عکس العملت خوب نبود. ولی به هر حال من و تو همدیگرو درست نمی‌فهمیم ولی اگه برداشت تو از من یه بیمار باشه یا آدم بدباشه  من میگم خودتو اذیت نکن  و جواب نه بهم بده. ولی اگه  دوستم داری هم بگو   اون هیچ تلاشی نمیکنه که  جواب مثبت بخواد بگیره میگه فقط از بلاتکلیفی هر دومان در بیایم  من برام سخته.  فکر جدایی

واقعا نمیدونم. الان میگه من با قسمی که  خوردی حرفتو باور کردم و مشکلی ندارم و   تو چن ...

عزیزم شما الان احساساتی هستی برا همین میگی دوستش داری.خودت میگی هیچ تلاشی نمیکنه برا اینکه جواب مثبت ازت بگیره.یکسال برا آشنایی مدت زیادیه و شما این فرصت رو داشتی که خوب بشناسیش.متاسفانه ایشون درست بشو نیستن وقتی روانشناسی گفته تعجب میکنم میگی میخوای بمونی!!!