سلام بچه ها ما چهارمیمون تو راهه خدا رو شکر بیاین بگین چه ایده هایی دارین برای لذت بردن بیشتر از این دوران خودم عاشقانه منتظرم که ببینمش دل تو دلم نیست
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
. مطمینم الان سه تای دیگه انقد ذوق دارن ثبت ذوق های اونا از به دنیا اومدن نی نی تون میتونه ایده باحالی باشه
اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹
به سلامتی😍😍 چهارمی تو راهه چه هیجان انگیز... . مطمینم الان سه تای دیگه انقد ذوق دارن ثبت ذوق های ...
چه عالی راست میگی ولی خب من هنوز بهشون نگفتم همیشه اخراش میگم تازه هربار باردار شدم از دومی تاالان انگار بچه اوله انقدر ذوق داریم من و شوهرم هرکی از دوستام من و میبینه میگه خوبه سه تا دیگه داری میگم چکار کنم خب هربار برام تازگی داره
مثلا بنویسی سه تای دیگه قبل اومدن نی نی و بعدش چه حرفا و نظراتی درباره نی نی داشتن...یا نامه برای نی نی تو راهی....من خودم با نوشتن خیلی حال میکنم
اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹
به 3 تا بچه ی قبلی بگو که یه فرشته توراهه اونا هم ذوق میکنن تا روز زایمان همه منتظر میشین و حال میکن ...
اونا از خداشونه که بهشون بگم از من بیشتر دوستدارن این خبر و بشنون اتفاقا دوستم که بچه چهارمشون بدنیا اومد گفتن عه چرا ما نداریم ولی تو دلم خوشحالم که خوشحال میشن با اومدنش به وقتش بهشون میگیم
چه عالی راست میگی ولی خب من هنوز بهشون نگفتم همیشه اخراش میگم تازه هربار باردار شدم از دومی تاالان ا ...
اره...دیدم افرادیو که مثل شما بچه دوست هستن... منم دوست دارم همیشه تو خونه یه بچه سه چهارساله داشته باشیم... از این سنین خوشم میاد
مثلا بنویسی سه تای دیگه قبل اومدن نی نی و بعدش چه حرفا و نظراتی درباره نی نی داشتن...یا نامه برای نی ...
اتفاقا این چند روز همش تو این فکر بودم چکار کنم حوصله م سر نره این بهترین ایده ای بود که دادین هر چی از قبلیا ننوشتم بشینم تا زایمانم بنویسم هم سرم گرمه هم خاطرات برام مرور میشه ایول باریکلا
اره...دیدم افرادیو که مثل شما بچه دوست هستن... منم دوست دارم همیشه تو خونه یه بچه سه چهارساله داشته ...
ان شالله که روزیت بشه خیلی حال میده با هم بازی میکنن منم به کارام میرسم الان پای لب تاب دارم به شما پیام میدم یکیشون خوابه اون دوتای دیگه هم با هم بازی میکنن سختی هم داره ولی شیرینیاش زیاده