سلام بچه ها ما چهارمیمون تو راهه خدا رو شکر بیاین بگین چه ایده هایی دارین برای لذت بردن بیشتر از این دوران خودم عاشقانه منتظرم که ببینمش دل تو دلم نیست
مبارک باشه ،انشاءالله روشنی چشمت در دنیا واخرت باشه ،
همش از خدا میخوام راه جلو پام بذاره خوب تربیتشون کنم این از همه چی برام مهم تره منم تا بتونم و حال و عشق دارم بهشون میرسم باقیشم میسپارم دست خدا ان شالله که مثل همیشه روسفیدمون کنه و کمکمون کنه بچه های سالم و صالح بزرگ کنیم
دخترم میگه کاش دوتا دختر بشیم دوتا پسر با توجه به حالتام میگم اگه دختر نبود چی میگه اشکال نداره سه تا پسر دیگه و دوتا دختر بعدا یعنی این عشق و محبت بین اعضا موج میزنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستی تا واستون سوال نشده خودم بگم ما نه تاجریم نه میلیاردریم الحمدلله روزیمون رسیده همیشه از قبل تولد اولین بچمون خدا بهمون رسونده به مو رسونده و پاره نشده اینو میگم نگین معلومه بریز بپاش داری نه روزایی هم بوده که سخت گذشته اما من هر بار راضی بودم به رضای خدا نتیجه ش هم دیدم
چه یه بچه باشه چه ده تا بچه خدا بخواد بلده روزیشو برسونه هر کی هم بهمون بگه میگیم مگه شما روزیشو میدین که نگرانین شما هم بسپارین به خودش بهترین نتیجه ها رو جلو پاتون میذاره ان شالله