2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برداشتن پول به صورت خیلی مرموزانه و زیرکانه از جیب شوهر:)

اوایل ازدواجم همین کارو خییلییی میکردم و وضع مالی شوهرم خوب بود و جیبش پره پول . ولی چند ساله اوضاع مالیش افتضاح شده ، دیگه نمیتونم این کارو کنم چون جیبش اکثر اوقات خالیه   

اره پارسیان دیگه اخر بزار سکه گرمی هم داریم چون پارسیان زیاد کم میکنن موقع فروش و سود انچنانی نداره& ...

اع ضرر داره موقع فروش؟😐

اخه پولم ب ربع سکه ام نمیخوره هنوز

چ اراده ای دارن

بارها و بارها از من صد هزار مثلا میگرفت تا حقوفشون بدن .

بعد خودم میدونستم ۵۰۰ میلیون تو بانک داشتن برای خرید خونه.

شوهرم من میگه کارشون بد.

ولی دقیقا عامل موفقیتشون.

برعکس اونا ما یه پول پس اندازی داریم، بچه مون هر چی بخواد از روی اون برمیداریم و میخریم.نداریم و بعدا بخریم و ... نداره شوهرم

شوهر منم کارت بانکشو داده به من و هیچوقت نمیپرسه پولاتو چیکار کردی، ولی انقد همه چی گرونه همه پول خر ...

روزی حقوق می ریزن یه مبلغوبریزروکارت دگه بعد مثلاامروزیجاماکارونی ارزون دیدی چندتابخررب دیدی بخرهرچی ارزون بودبخربعضی ماهاهزینت میادپایین

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اع ضرر داره موقع فروش؟😐 اخه پولم ب ربع سکه ام نمیخوره هنوز

خودم داشتم چند تا پارسیان چند تا مغازه رفتم تا اخرش خریدن سودشم خیلی کم بود 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
بارها و بارها از من صد هزار مثلا میگرفت تا حقوفشون بدن . بعد خودم میدونستم ۵۰۰ میلیون تو بانک داشتن ...

دقیقا دوستای دورم همه از نداری حرف میزنن با اینکه کلی دارن ولی من هیچوقت نگفتم ندارم هرچی هستو میذاریم وسط خرج میکنیم

براهمین بفکر افتادم ک ی پس انداز مخفی داشته باشم

خواهر من و همسرش یه عادت خوبی دارن که بنظر من مهمترین عامل پول جمع کردنشونه. ماهی مثلا ۵ تومن از حق ...

قسمت اولشومنم اینجورم اماقسمت دوم نه من هیچ وقت بخودم سختی نمیدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖