2777
2789

طلا خوبه من تا پول میاد دستم فوری خرج میکنم اما قبلا فقط طلا میخریدم البته الان باید چن ماه پول جم کرد تا بشه یه گرم طلا خرید بخدا

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن از نظر شرع و اسلام اگر مرد خرجی نده حتی زن از جیبش قایمکی برداره دزدی محسوب نمیشه منم شنیدم ال ...

وی من زنی دیدم اینجا شوهرش علاوه بر خرجی ماهی چند تومن بهش میداد می‌گفت برا پس انداز بیشتر از جیبش قایمکی بردارم اشتباهه؟ . 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
من اوایل خیلی پول میگرفتم یا دکترمیرفتم دوبرابر میگفتم ویزیتشه اماالان نه چون هرچی بخوام چه خوردنی ...

من اصلا اینکارو نمیپسندم و متاسفانه بیشتر خانما اینجورین البته شایدم تقصیر شول ات پول نمیدن

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
پیام برا گوشی خود مرده میره دیگه

اره اما نمیپرسه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من اصلا اینکارو نمیپسندم و متاسفانه بیشتر خانما اینجورین البته شایدم تقصیر شول ات پول نمیدن

اهوم الان دوساله خوب شدم هرچی بخوام داشته باشه میگیره نداشته باشه دیرترمیگیره

خدایا مراقب تودلیم باش
اگرخانمی کارت همسرش دستش باشه و همسرش هیچ وقت نپرسه پولاروچکارکردی پیشنهادت چیه😉

ما یه حساب مشترک با دوتا کارت داریم 

پس اندازمونم تو یه حساب دیگه است 

پس انداز جدا ندارم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اون که دیگه همسر نیست اون دیگه پادشاه پادشاه 😂😂صفت بچسب ولش نکن😜🤍

مرسی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برم قیمت ربع رو ببینم ینی میگی ربع از پارسیان بهتره؟

طلای مستعمل بگر هم پس انداز کن هم استفاده

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اگرخانمی کارت همسرش دستش باشه و همسرش هیچ وقت نپرسه پولاروچکارکردی پیشنهادت چیه😉

شوهر منم کارت بانکشو داده به من و هیچوقت نمیپرسه پولاتو چیکار کردی، ولی انقد همه چی گرونه همه پول خرج خونه و بچه هام میشه، پس انداز کردن خیلی سخت شده. 

ما یه حساب مشترک با دوتا کارت داریم  پس اندازمونم تو یه حساب دیگه است  پس انداز جد ...

ماکارت پس اندازبنام منه به دلایلی

خواهر من و همسرش یه عادت خوبی دارن که بنظر من مهمترین عامل پول جمع کردنشونه.

ماهی مثلا ۵ تومن از حقوقشون میزارن کنار، و یه پول پس اندازی تو بانک دارن که سود میگیرن، حالا از آسمون سنگ هم بیاد نه به اون پول دست میزنن و نه اون ۵ تومن کم میشه.

بارها و بارها دیدم مثلا فصل برنج که برنج خریدیم، به آقا گفتن ما تا حقوق بدن، باید صبر کنیم.

به پول پس اندازی شون دست نمیزن .

و دقیقا من و شوهرم برعکسشونیم، ما پول قلمبه جمع کرده بودیم تا خونه بخریم، از رو همون حتی برای خرید پیاز پول برمیداشتیم

برم قیمت ربع رو ببینم ینی میگی ربع از پارسیان بهتره؟

اره پارسیان دیگه اخر بزار سکه گرمی هم داریم چون پارسیان زیاد کم میکنن موقع فروش و سود انچنانی نداره 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
خودم نظرم رو سکه پارسیان بود

بستگی داره چقدر پول داری , اگه مبلغش کمه سکه پارسیان خوبه , من نمودار رشد قیمتش رو که نگا کردم چند ماه اخیر میزان افزایش قیمتش یکسان بود , ولی دلار کمتر بود 

من پول اگه تو دستم باشه خرج میشه,  برا همین حتی مقدار خیلی کم ینی در حد ۷۰۰ , ۸۰۰ تومن هم که دستم میاد اگه لازم نداشته باشم یه سکه ۵۰۰ یا ۶۰۰ سوتی میخرم