2777
2789
عنوان

مغز و هوش اقتصادی کی خوبه؟ بیایید بگید که با این پول چیکار میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا و سکه 

تو یه جایی ک تازه داره قیمتش میره بالا ولی هنوز ارزون هست،زمین مسکونی ،معمولا تو حاشیه ی شهرا شهرک میسازن و این زمین ها هنوز قیمت نکشیده روش

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
خواب ۱۵ روزه سود بانکی که نداره و خرید وفروش هم ریسکه.     بزار قرض الحسنه مهر ایران معدل ...

این پول هرماه میره تو بانک

اون کسی ک این پول رو میده میخواد با پولش فعالیت اقتصادی بشه.کل پول رو باید پس بدیم و هرچقدر سود کردیم با این پول ۳۰ درصدش برای ماست که کار کردیم باهاش

یه چیزی بگیر روش یه کاری انجام بده بفروش. بهش میگن ارزش افزوده. فقط فرصتت کمه همین الان باید مشتریت رو میدا کنی

مثلا یه بخشیش رو خیار بگیر خیارشور بذار بفروش یه همچین چیزی

آلبالو بگیر خشک کن...

بستگی داره کجایی؟ اگه خودت پس انداز داری بذاری روش یه واحد کوچیک بگیری بدی رهن و با پول رهنش اخر ...

تو قم حتی توی روستا هم با ۳۰۰تومن نمیشه یه واحده کوچولو خرید.زیر ۸۰۰تومن پیدا نمیشه

بعدم نمیشه سر ۱۵ روز اصل پول رو برگردوند

متوجه نمیشم یعنی چی ۱۵ماه میدن ۳۰ماه پس میگیرن

پانزدهم ماه منظورشه.... کلا دو هفته پول دستت باشه

میخواد تو دو هفته چند برابرش کنه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تنها کاری که میشه کرد و بدون ریسکه میذارم توی صندوق درآمد ثابت حدود سه میلیون توی این بازه زمانی سود میده.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
یه چیزی بگیر روش یه کاری انجام بده بفروش. بهش میگن ارزش افزوده. فقط فرصتت کمه همین الان باید مشتریت ...

اخه ۳۰۰ میلیون خیلیه.

دنبال این مدل فکرم.اما نه محصولات جزیی و فاسد شدنی

تنها کاری که میشه کرد و بدون ریسکه میذارم توی صندوق درآمد ثابت حدود سه میلیون توی این بازه زمانی سود ...

سودش اونقدری نیست.

دنبال یه محصولم ک ۵۰ درصد سود بده.فاسد نشدنی باشه و زود فروش بره

سودش اونقدری نیست. دنبال یه محصولم ک ۵۰ درصد سود بده.فاسد نشدنی باشه و زود فروش بره

متوجه نمیشم ۳۰۰ میلیون ۱۵ روزه میاد دستت و تو میخوای ۱۵۰ میلیون ازش کسب سود کنی؟ 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.