2777
2789
عنوان

مغز و هوش اقتصادی کی خوبه؟ بیایید بگید که با این پول چیکار میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 69 پست
دلالی چه محصولی؟؟؟

والا من‌ به از دلالی و اینا خوشم نمیاد، تا حالا هم بهش فکر نکردم، اگه چیزی به ذهنم اومد میگم بهتون.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من‌ به از دلالی و اینا خوشم نمیاد، تا حالا هم بهش فکر نکردم، اگه چیزی به ذهنم اومد میگم بهتون.

نه دلالی به اون معنا

انحصار یه محصول (اون محصول باید فساد نا پذیر باشه و زود کلش فروش بره)

عزیزم سلام خواهش میکنم منو راهنمایی کن خیلیییی حالم بده. در مورد حساسیت پسرم مزاحمت شدم. حساسیت به پروتیین گاوی داره. الان یه ماهه خودم رژیم سخت هستم و دکتر بهش پپتی داده. علامتش دفع بلغمی هست شکر خدا فقط.خواستم بدونم کوچولوی شما درست شد شکر خدا ?

عزیزم سلام خواهش میکنم منو راهنمایی کن خیلیییی حالم بده. در مورد حساسیت پسرم مزاحمت شدم. حساسیت به پ ...

خدا رو شکر خیلی بهتره ولی جز نوادره ک هنوز الرژیش کامل رفع نشده

من با روغن مصطکی به معده اش زدن و دادن عرق نعنا و تخم بار هنگ و عسل که تو تاپیکم گذاشتم و رعاااایت سفت و سخت خودم و بچم و خانواده بهتره خدا رو شکر... 

خدا رو شکر خیلی بهتره ولی جز نوادره ک هنوز الرژیش کامل رفع نشده من با روغن مصطکی به معده اش زدن و د ...

خداروشکر که بهتره. الان چن سالشه کوچولوتون ? کدوم آلرژی هاش هنوز باهاشه ? ببخش زیاد سوال پرسیدم

خداروشکر که بهتره. الان چن سالشه کوچولوتون ? کدوم آلرژی هاش هنوز باهاشه ? ببخش زیاد سوال پرسیدم

نزدیک به ۴سال

هنوز به شیر و لبنیات و گوشت گاو حساسه

ولی الرژیش به بادوم زمینی و خیار و پرتقال و رب و... خیلی کم و نامحسوس شده