2777
2789
عنوان

من اصلا تایپم پسرای امروزی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره یه زن باهوش و واقع گرا تو نی نی سایت پیدا شد! جالب اینجاست حتی اون اقلیت که توانایی گرفتن زن ...

متاسفانه خانم های زمان ما خودشون را زدن به اون راه میخوان خیانت را پنهان کنن فکر میکنن روبرو شدن با واقعیت ترویج خیانت هست درصورتی که همینا که از شوهراشون یوسف نبی می‌سازن ومیان‌میگن مردا خیانت نمیکنن بری ببینی شوهرشون تو خفا هزارتا معشوقه داره انکار میکنن فکر میکنن با انکار خیانت. خیانت تموم میشه اونقد پسر پیامبر دیدم زنش زیبا صیغه ای داشته رو شده کسی باورش نمیشه وچقد بد که زنان ما میخوان مردا را مقدس جلوه بدن منی که روزی چند نفر متاهل بم پیشنهاد دوستی میدن با حلقه تو دست شون تازه خانم‌ ها میان میگن شما خودتون خیانت را دوست داری میخام بگم امثال اینخانم سرشون زا بکنن زیر برف تا متوجه خیانت همسر نشن ما نه اهل خیانت هستیم نه ترویح میدیم عین روان شناسی زرد که واقعیت را پنهان میکنه ابنا هم میخوان انکار گنن 

اون خانم‌هایی که حتی اگه همسرشون خیانت کنه بجا گرفتن یقه شوهره اون خانم را مقصر میدونن شما خودتون خفت زندگی کنار شوهر خیانت کار را تحمل میکنی ولی میگی قدیم زنان خفت چند همسری راتحمل میکردن زنی که بخاطر ثروت شوهرش یا هردلیل دیگه با وجود خیانت همسرش آلان ادامه زندگی بده بهتر زن های قدیم که چند همسری بود نیست عزیزتر نیستن اینم نوعی خفت هست حالا با انگار کردن چیزی عوض نمیشه شما از اون دسته هستی که شوهرت خیانت کرد طرف شوهره هستی میگی زنه بد بوده درصورتی که تا مردی نخواد هیج زنی نمیتونه مخ شوهر شما را بزنه مردی هم که خیانت کنه یه نره خر بیش‌تر نیست

مردای قدیم ابهت داشتن صلابت قدرت درونی مرد واقعی بودن الان همه دختر شدن انرژی مردانه ندارن پسرا ناز ...

آره جایگاه دختر پسر عوض شده الان باید دخترا تکیه گاه پسرا باشن😑

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.