2777
2789
عنوان

برادر شوهرم بی خبر اومد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 132 پست
منم از مهمون نا خونده خیلی بدم میاد هول میشم حق داری والا

منم دیگ انقد هول میشم از خودم خندم میاد ک چرا عجله میکنم. یبار ب خاهرم گفتم گف عجله نکن اصن اتفاقا خیلیم اروم را برو بزا بدونن ک کار داشتی سرزده نیان. ولی کو درک کو فهم 

منم بارها پیش امده خونه مرتب نبوده و هیچی تو خونه نبوده ولی در مهمان رو باز کردم هر چند سخته و آدم خ ...

توروخدا به درصد فک کن قوم شوهر این تفکرو داشته باشن😆عزیزم من خودم رو این موضوع حساسم و بدم میاد شما نه براتون مهم نیست نمیشه که همه عین هم باشن

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی به نظرت اونای که سن شون از اسی بالاتره اینو نمیتونی 😑والا من خونه خواهرم بخوام برم بهش میگم هر ...

خو نمیفهمن   اونا اینم نمیشه مثل خودشون باشه بشوهرش-بگه تلکلیفش-روشن کنه   وگرنه نمیشه که ادم بی عقل وار بدی کنه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
یعنی به نظرت اونای که سن شون از اسی بالاتره اینو نمیتونی 😑والا من خونه خواهرم بخوام برم بهش میگم هر ...

بابا 4 ساعت راهه نباید ی زنگ بزنن اتفاقا من با بردارشوهرمم راحتم اون نباید خبر میداد. دیروز با مادر شوهرم حرف زدم بازم نگفته ک فردا میاد 

ادم که از مهمون بدش نمیاد ولی بعضی وقتا اصلا حوصله نداری پاشی یه جارو بزنی یا تشکت همینجور میمونه تو خونه یا ظرفت نشسته میمونه چون حس و حال تمیز کردن نداری وگرنه حالا بیان  چه ایرادی داره

اینکه از قبل به میزبان اطلاع بدی خیلی کار درستیه  خونشو مرتب میکنه شربت یا غذا و میوه رو حاضر میکنه

لطفا برام دعا کنید خدا حاجتمو بده چند ساله منتظرم اگر تونستی یک صلوات بفرست شاید نفست حق بود و حاجتم روا شدالتماس  دعا
قاعدتا باید خبربدن ولی وقتی نمیفهمن شما اماده باش  از لحاظ پذیرایی تمیزی خونه لباس مناسب د ...

منم کار دارم خب امروز جمعس شاید دیر بیدار شدم شاید کار خونه رو هنو نکردم شاید نهار میخایم بریم  بیرون. انقد آدم مسخره میشه اخه. فردا کار داره اخه امروز باید بیای آدم نفهم

آخی حالا من برعکس چندبار زنگ زدم گفتم بیا ناهار گفت بیرونم

آدمی ک شعور داشته باشه همینه دیگ. تو شانس اوردی حالا ماله مارو نگا. مدتیه تو خونه موندم انقد دیگ حوصلم سررفته بود قرار بود امروز با بابام اینا بریم بیرون اونم 😭🤦🏻‍♀️

اسی بازم تذکر بده 

بگو قرار نیست همیشه خونه باشیم 

لطفا قبلش زنگ بزنید 

بگو خونه مجردی که نیست ، ،،،اتفاقات زیادی تو خونه ی متاهلی میوفته که باید درک کنید 

دیدی بازم شعورش قد نمیده در باز نکن 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒