2777
2789
عنوان

به تو از دور سلام...... 🖤🥺✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14935 بازدید | 1339 پست
@هلیکوپتر   @_فنجولی   @taranasiri   @mamanyasnajoooooon   @مائد ...

عزیزم من زیارت عاشورا برداشتم از قبل

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدالله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بحق یس و آل یس، خدا یه بخت فوق العاده رو امسال نصیبت کنه که کنارش خوشبخت و عاقبت بخیر بشی به نیت حو ...

ممنون از دعای قشنگتون

ان‌شاءالله سلامت و عاقبت بخیر باشید.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدالله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزان 

ازتون خواهش میکنم برای من و خانواده ام دعا کنید ازتون عاجزانه میخوام که حتما برای ما دعا کنید که مشکل زندگی ما حل بشه... انشاءالله که همگی حاجت روا و عاقبت بخیر باشید .

التماس. دعاازهمگی

یازدهم تجربی🌼

الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ

وَ عَلی اَولادِ الحُسَیْنِ وَ عَلی اَصحابِ الحُسَیْنِ

اَلسَّلاُم عَلیکَ یا اَبا صالِح المَهدی (عج)💚

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

سلام برحسین🖤    

به نیت حاجت روایی شما

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
سلام عزیزان  ازتون خواهش میکنم برای من و خانواده ام دعا کنید ازتون عاجزانه میخوام که حتما برای ...

ان شالله بحق یس و آل یس، تمام گره های زندگیتون به سر انگشت علمدار کربلا باز بشه عزیزم

به نیت حاجت روایی شما

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
ان شالله بحق یس و آل یس، تمام گره های زندگیتون به سر انگشت علمدار کربلا باز بشه عزیزم به نیت حاجت ر ...

عزیزم یک دنیا از لطف و محبت شما ممنونم انشاالله که حاجت روا بشید و بهترین ها نصیب قلب مهربونتون بشه♡♡

یازدهم تجربی🌼

یا امام حسین شفاای بچمو ازت میخوامممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی بحق یس و آل یس، شفای دلبندتون رو از دستای علمدار کربلا بگیرید ان شالله🤲💚

به نیت حاجت روایی شما

الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ

وَ عَلی اَولادِ الحُسَیْنِ وَ عَلی اَصحابِ الحُسَیْنِ

اَلسَّلاُم عَلیکَ یا اَبا صالِح المَهدی (عج)💚