2777
2789
عنوان

دقت کردین چقد مرگ جوووون زیاد شده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 27 پست

ما تو یک ماه ۶نفر فوت کردن از دور وبر وفامیل ۳تاشون تصادف کردن 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه تاشون با تفنگ خودشونو کشتن زدن تو قلب خودشون،اصن من شوکه م هنوز

واقعا؟؟

چه جنایی

وحشتناکه 😢

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
اصلا حالم داغونه  امروز ختم یه بنده خدایی بود  گفته پهلوم خیلی درد میکنه بردنش دکتر ...

واقعاااا😔خدا رحمتش کنه

سکته قلبی؟چند ساله بوده؟

یعنی ممکنه پهلودرد به قلب ربط داشته باشه؟

خدا بخیر کنه...اخرالزمان شده...حالا خوبه عمرها اینقدر کوتاهه و ادما اینقدر حررررص زندگی رو میخورن&nb ...

اصلا بخاطر همین حرص خوردن سکته میکنن میمیرن 😐

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
همشون فامیلای نزدیکم بودن تک به تک میدونم چرا خودشونو کشتن و حق میدم بهشون،نه خودکشی چیزی نیست ک از ...

چرا خب ؟ بگو

همشون فامیلای نزدیکم بودن تک به تک میدونم چرا خودشونو کشتن و حق میدم بهشون،نه خودکشی چیزی نیست ک از ...

ای بابا😔خدا به پدرمادراشون صبر بده.

آخه میدونی تو یه محدوده سنی ،بعضی نوجوون ها خیلی از دوستاشون یا هم سن و سالشون تو فامیل تقلید میکنن

چرا خب ؟ بگو

یکیشون جدا شده بود ینی شوهرش ب زور طلاقش داد،بعد اومد خونه باباش داییاش و عمواش همش میزدنش میگفتن آبرومونو بردی،هر خواستگاری هم براش میومد اگ قبول میکرد میگرفتن میزدنش که تو دیگ حق نداری شوهر کنی آبرومونو ببری باز تو خونه زندونیش کردن،اونم دیگ همه چیو تموم کرد💔بیست و نه سالشبود