2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر میشناسم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم 

مهندس نفت بود 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

فامیل ما حدود ۳۰ ساله اونجاست..

شوهرش زمان جنگ و... نمیدونم دقیق چیکار کرده سیاسی بوده دنبالش بودن اونجا پناهنده شده 

میگه سرماش خیلی بده و هواش کامل روشن نیست حالت گرگ و میش دم صبح خودمونه ۶ ماه اینطوره ۶ ماه شب فکر کنم درست نمیدونم 

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫

سلام

من برای تحصیلی نمی‌پسندم چون جاهای بهتری هست که آدم می‌تونه پذیرش بگیره و بورسیه هم بهش میدن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ن برا شغل و زندگی 

جای خوبی هستش وقتی که من سه سال پیش تحقیق میکردم 

برای مهاجرین هم امکانات خوبی رو فراهم میکنن ولی نمی‌دونم قانونشون عوض شده برای اقامت یا نه 

در کل خوبه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

همینطور که گفتن هواش سرد و دلگیره.

ولی امکاناتی که در اختیار مردمشون میذارن خیلی خوبه.

اکثر کسایی که میشناسم به شکل تحصیلی به اتفاق همسرشون رفتن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.