2777
2789

من خودم تا حالا انجام ندادم و این اشخاص رو هم  نمی‌شناسم که بهشون هدیه می‌شه و فقط اسمشون رو شنیدم قبلا.

این روش:

یکی از ختوم معروف سوره یاسین ختم هفت مبین می باشد بدین صورت که

ابتدا فاتحه و اخلاص می خوانی سپس هفت بار بسم الله الرحمن الرحیم می گویی , بعد هفت بار یاسین می گویی (یعنی آیه اول را هفت بار می خوانی ) سپس آیه دوم را می خوانی و جلو می روی تا به مبین اول برسی چون به مبین اول رسیدی بر می گردی از ابتدای سوره (بدون بسم الله ) شروع می نمایی (این بار آیه یس یک بارخوانده می شود  ) تا به مبین دوم برسی چون رسیدی باز به ابتدای سوره بر می گردی و آغاز می نمایی تا به مبین سوم برسی و همینطور ...... تا به مبین هفتم برسی , چون به مبین هفتم رسیدی به ابتدا می روی و از اول  تا آخر سوره را می خوانی و تمام می نمایی ( نظیر  یک ختم معمولی) سپس در آخر یک فاتحه و اخلاص می خوانی و در انتها این ذکر را  (ان الله هوالرزاق ذوالقوة المتین  ) 27 بار قرائت می نمایی

زمان عمل بین الطلوعین است

مدت عمل از شنبه تا جمعه (یک هفته )

باید در ابتدای  یک ماه عربی انجام شود  که با شنبه شروع شود   (در رمضان تاثیر. آن فوق العاده بیشتر است )

و باید در هر روز هفته به یکی از هفت سلطان سوره یاسین عمل را تقدیم نمایی

شنبه : سلطان العارفین بایزید بسطامی💚

یکشنبه : سلطان ابوسعید ابوالخیر ❤️

دوشنبه : سلطان خراسانی 💘

سه شنبه : سلطان ابراهیم ادهم 💛

چهارشنبه: سلطان سنجر💙

پنج شنبه :سلطان محمد غازی 💜

جمعه : سلطان اسماعیل بیابانی 💔

این ختم و.دستور برای هر حاجت شرعی مجرب است در بعضی نسخ نوشته شده که به هر سلطان معنوی می توانی تقدیم نمایی که اشتباه است و این بزرگان هفت سلطان معنوی سوره یس هستند

@soltannasir

🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.